gurbetcikizii Meleekk aynenn bende öyle 😂 ve inshallah amin 😂 valla ben aslında aç kalırım sorun değil ama ben aç oldukca bebeğimde açmış gibi geliyor ondan sürekli yiyorum ve hiç doymuyorum 😂
Meleekk gurbetcikizii ye gitsin amaaannn 😂😂veririz veririz doğumdan sonra 🙏😂😂😂Hiç takmıyorum salla gitsin. Maksat çocuk aç kalmasın 🤭🤣
MerveNur- gurbetcikizii aynen valla 78i de gördüm de inanmadığımdan yazmaya elim varmadı gazdır dedim geçtim 😂😂😂
Semy gurbetcikizii amin amin önce sağlık tabi 😊 ama işte kiloda sağlık değil. Vereceğimi bilsem alayım ama veremem diye korkuyorum
gurbetcikizii MerveNur- evet doğrudur bende 60’ı hiç görmemiştim ve daha 25. haftamdayım allah bilir daha kaç kilo alcam 🥴
zehra3418_ gurbetcikizii 35+1 haftalığız 42 kilo ile hamile kaldım 1 hafta önce tartıldım 59 kilo olmuşum 😁17 kilo aldım simdilik😁
gurbetcikizii zehra3418_ o iyii mashallah al al baya zayıf hamile kalmışsın şuan bebek zaten 2 kg filandır su plasenta va derken yine gider ama 50 kg ve altı düşmemeye çalış doğumdan sonra 😬🥰
Merveelisa gurbetcikizii 47 yle hamile kaldım 61 oldum 35 haftaligim şuan ama 33 de bulantı kusmalar geri gelince 60 a düşmüştüm yemek yiyemedigim için şuan ilaçlarla yemeye çalışıyorum
gurbetcikizii Merveelisa yaa allah şifa versin canım az kalmış seninde yinede doğuma en kısa zamanda geçer yine inshallah 💖
zehra3418_ gurbetcikizii aynen öyle zayıf hamile kaldığım için kilo almak istiyordum zaten inşaAllah doğumdan sonra da fazla vermem😁32 haftalıkken 2100 gramdı bebek şimdi kaç kilo hiç bilmiyorum 😁
gurbetcikizii S02_ var öyle insanlar o biraz yapı ve bünye meselesi kimisi hiç almıyor ama almak istiyor kimisi alıyor ama almak istemiyor vs vs 😅
Tugbacelik2508 S02_ valla ben koyverdim artik kaldı 1 ay nolacaksa olsun. Ben birde fitness ve genetik antrenörüm sözde😅 Doğumdan sonra vericez artık spor beslenme Bi sekil😅