gurbetcikizii merhabalaar ben 25. haftamdayım ve 6 kg aldım 54 kg ile hamile kaldım 60 kg oldum şuan siz kaç kiloyla hamile kaldınız, kaç kilo aldınız ve kaçıncı haftanızdasınız 🙈
Meleekk gurbetcikizii 60 la hamile kaldım şu an 70 kiloyum 🤦🏻♀️🤭28+1 haftalığız 10 kilo aldım resmen 🙄doymuyorum valla
Meleekk Babymoomy ay sonuna gelmişsin 8 mi aldın sadece 😃 ben 28+1 10 kilo aldım Kız nasıl az kilo aldın sen 🤷🏻♀️🤭
Meleekk gurbetcikizii valla sürekli bişeyler yiyorum artık midem yanıo ama ne fayda yemeye devam ediyorum valla. Bide hep hamur işi felan yiyorum 🤭doğumdan sonra veririz inşallah ya 🙏😂
Semy gurbetcikizii ben cok yürüyüş yapıyorum alıcı bünyem var dikkat etmeye çalışıyorum. Ama kilo hep moralimi bozuyor. Ne kadar az alsam kardır diyorum
gurbetcikizii Semy aynen haklısınız öyle kesinlikle inshallah benimde doğuma kadar en fazla 10 kg olur 😬 gerçi sağlıklı olsunda bebişler
Semy gurbetcikizii amin amin önce sağlık tabi 😊 ama işte kiloda sağlık değil. Vereceğimi bilsem alayım ama veremem diye korkuyorum
gurbetcikizii Meleekk aynenn bende öyle 😂 ve inshallah amin 😂 valla ben aslında aç kalırım sorun değil ama ben aç oldukca bebeğimde açmış gibi geliyor ondan sürekli yiyorum ve hiç doymuyorum 😂
MerveNur- gurbetcikizii ben de 26+5. 69la kaldım 76-77 falan oldum galiba bakmayı bıraktım gittikçe büyüyorum 😂