Irm_brk12 Meleekk benimki de çatlamıştı ağladım kalcam sorna gogsum simdide bugün karnımda gördüm 😞 önemli olan sağlık ama yinede uzuldum
Meleekk Irm_brk12 😞😞of valla ya çok kötü duruyo eşimden utandım resmen beni beğenmezse artık diye 🤷🏻♀️🙁🤦🏻♀️hamile kafası işte 🙁çok çirkin kötü duruo ama ya benim bile bakasım gelmedi 🤦🏻♀️
Meleekk esra572 😂😂😂hahah dalga geçiyor seninki de herhalde 😂bu arada eşofman izi değilmiş sabah ilk iş aynanın karşısına geçip baktım 🤦🏻♀️ duruyordu izler ☹️eşim de sabah dio ki sen öyle bebişi parmaklarsan öyle olur işte 😂
Yazderyasi Meleekk istediğin kremi kullan et çatlayacak vücut çatlıyor tatlım tamamen genetik.. ben 34 lerdeyim daha 0 çatlak, ama sona doğru olursa da yapcak bisey yok. Kızımın anısı 🐣 annem misal hiç çatlamamış inş ona cekmisimdir
Meleekk Yazderyasi ay ne güzel ya. Benim annem çatlamış 🙁 çatlamadan ilerliyordum ne güzel. Bi baktım ki ta daaaaa çatlaklar bana merhaba diyo 🤦🏻♀️
Meleekk Damlasu_23 o ayrı tabi canım 🥰minnoşuma can feda 🙏💕 sanırım eşim beni beğenmez psikolojisine girdim 🤭
Damlasu_23 Meleekk evet ya ben kendi memlektim den çıktım başka yere gelin geldim eşim için eminim bir çoğumuz da öyle e onlardan da bir evladımız olacak bir zahmet öyle olsun 😇