Ozoo1 Barlascemom 38+1 olduk. Gelen giden yok, hareketlerinde bi yavaşlama da yok çok hareketli hala 🤷♀️
Ozoo1 Pastaneusuluislakkek benimde öyle ilk gebelik ve adet sancısı çekmedim nasıl olucak nasıl oluyor bilmiyorum öylece bekliyorum 😂
Pastaneusuluislakkek Ozoo1 dün 4 doğum yapan teyzeme sordum, regl sancısının kat kat fazlası işte diyor🙄 canına yandığım bilmiyor ki bebek kanala girdiğinden beri epey ağrım var, sadece tahmin ediyorum regl sancısına benziyordur diye 🤣
Ozoo1 Pastaneusuluislakkek bende bu gece yatınca bi hareket etti vajinam yandı sanki enfeksiyon olursun ya öyle bi yanmaydı acaba dedim ama devamı gelmedi bu kadar merak iyi değildir ama hadi hayırlısı 😂
Pastaneusuluislakkek Ozoo1 zaten iş artık buluttan nem kapmaya döndü🤣 endişemi de belli bir seviyede tutmaya çalışıyorum, bu gidişle umarım sancıları falan ayırt eder hastaneye yetişiriz😌 siz kaç haftalıksınız
Sheqer Barlascemom haftamız aynı 🙂benimde çarşamba günü çatı muayenesi var bakalım ne zman gelecekler
tugcemma Barlascemom Selam aynı kaderi paylaşıyorum. Açıklık ve sancı yok henüz. Bekleme modundayım ☺️
greybrde Barlascemom bende37+4 haftalığım biran önce oğluşumu doğurmak istiyorum 🥰 beklemedeyim bakalım ne zaman gelicek
hipregnancy Kızlar merhaba, 37+5 im göğsümden inanılmaz derecede sıvı geliyor. Yani normalde de geliyordu 6-7. Aydan beri az az ama bu hafta çok fazla oldu şarıl şarıl akıyor neredeyse. Doğum belirtisi olabilir mi 😂
Sedaakgulx Barlascemom kişiden kişiye degisiyo heralde valla günden güne bile degisiyo o gün ağrım vardi bugün sanki hoc onlar olmamış gibi. Beklicez artık ne olacağını gorcez mecbur. Rabbim sağ saglim kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Barlascemom Pastaneusuluislakkek benim regl sancılarım da inanılmaz kötü zor geçerdi yerlerde kivranirdim .bakalım doğum nasıl olacak🤷
Fundabshn 40 haftayı geçince süni sancı ile bebeği doğuma alıyorlar çünkü 40.haftada bebek kakasını yapabiliyormuş bu sebepten sakıncalıymış öyle duymuştum sizce doğru mu ?
edasahbazsahin 38+4 benim de 🐣 gelenim gidenim yok😂 bebişin hareketlerinde azalma var ve sık sık toplanıyor karnımda sancılarım var ama düzensiz 🤰🏻 Çatı muayenem yapıldı açılma yok 😂