seon90 g4mze benm doktorum 4 hafta sonra gel demişti.yani çok normal önemli olan kalp atışını duymak canm.kistinide dert etme doğumla birlikte zaten oda gidicek.ablamdada vardı ama bi sorun olmadı.
g4mze Selin12- çok şükür hiç kanamam olmadı. Hep uzanıyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum . Çok dikkat ediyorum .
La_Liberte g4mze benim de 6+1 de sesi çok derinden geliyordu iki hafta sonrasına vermişti 😊 eğer bir terslik hissederseniz o süreçte (Allah korusun) yine gidersiniz. İçim rahat etmeyecek diyorsanız o strese değmez daha erken de gidebilirsiniz 😊
Black-34 Normal canım yanılmamak adınadır bence benim doktorum da hiç sorun olmamasına rağmen 6 haftalık gitmiştim ama 8 de bir daha çağırmıştı
DenizveKumsal İlk gebeliğimde bende öyleydim 🙃☺️ Bunda ayda bir gitmeye çalıştım sürekli cihaza girmek bebeğe zarar veriyormuş çünkü sık sık gitme diyor büyüklerim ilkinde 2 haftada bi giderdim görmeye 😊 çok normal aslında az bile demiş 2 hafta diye 😌
Sedaakgulx g4mze sen sürekli yatmaya bak kontrol gününe kadar. Insallah sorunsuzca alırsın bebeğini kucağına canım
Damlasu_23 g4mze Bende de kist vardı Progestan vermişti ilk hamile olduğum sürede 1 ay sonra çağırmıştı şuan gayet iyiyiz Allahıma çok şükür şuan 31 + 6 haftamz
Mihrimah25 g4mze gayet normal bende 7 haftaya kadar kese bile göremedi doktor alttan muayeneyi de ben kabul etmemiştim birşey olur diye 2 hafta sonra sorun çıkmazsa zaten aydan aya gidersiniz bildiğim kadarıyla hamile kaldıktan sonra kis sorun olmuyor ama tam net bilgim yok tabi
Ahsen34 g4mze doğum sonrası oluştuysa kıst kendı zaten gecıyor zamanla normal merak etme. Ayrıca cok düşünüp evham yapma hep olumlu düşün
Ahsen34 g4mze bır hafta sonra verse duymasan daha kötü. Boylesı en ıyısı demek ki. Kesın duyabılecegı zamanı vermıs
Kamusbuglem g4mze bebek kalp ayısı normalde 8 haftadada net duyulur ben 8 haftadada duydum sizinkinin maşallahı var stres yapma yok yere bişey olsa doktor söylerdi canım