erdem_agah Kubralii çocuk doğacak ve eski kilonuzun bile altına duseceksiniz. 😂 Çünkü çocuk uğraştırıyor zor yani
evlatkokusu0806 Kubralii oda dertmi 87 ile hamile kaldım 84 e düştüm şuan 87 ye çıktım kaç olcam kim bilir
yigitegenin_annesi Kubralii bende 30 haftalığım 10 kilo aldm 50 den 60 a doğumdan sonra veririsin kilolarını ben vermek istemiyorum 😂65 te kalmak istiyroum
Damlasu_23 Kubralii Bende 70 le hamile kaldım şuan 85 kilo olmuşum zaten aldığımız kilonun 3 veya 4 kilosunu bebek alıyo ödem de olunca kilo artıyor ister istemez emzirirken gider bence çok takmayın bebiş ler sağlıklı olsun da
Damlasu_23 Anneadayi46 daha ne kadar alırız bilmiyorum bazen stres oluyorum aldığım kilo lar gitmese diye 🙄😂
Anneadayi46 Damlasu_23 gider insallah ozellikle emzirirseniz daha cabuk gidiyo nasip olsun insallah hepsi
Damlasu_23 S02_ ama sen 36 hafta da sn ben 32 85 doktorum çok abur cubur tüketme dedi yememe ye çalıyorum ya🤣
S02_ Damlasu_23 valla normalde cips kola hiç aramazdım şu hamilelikte tutamadım ya ben kendimi hiç 🤦🏻♀️🤪
Mermaiddd Kubralii sen gene iyisin 72 ile hamile kaldım enson 86 falandim artık tartmıyorum sinirim bozuluyor. Kubralii
Damlasu_23 S02_ Bende gerçekten herkes diyo kola içmekten bebek gazlı doğacak aslında emzirirken içmemek yememek lazım bu tür şeyleri şimdi sıkıntı değil de o zaman sıkıntı 😂