Senabozdemir 5+2 haftalık hamileyım bugün kaşıklarımda ara ara çoğalan bır agrı vardı sımdı de afedersiniz günlük pedımde kan gördüm doktorum daha gerı dönüş yapmadı henüz bebısı görüp kalp atışını duymamıştık nedendir bu kanama
MelekPotter Senabozdemir yerlesme de olabilir baska bisey de sakın panik yapma.. Yakinda hastane varsa bir acile git proluton diye bir igne yaparlar tedbir amaçlı senin de icin rahat eder.
Ftsolgn Senabozdemir aynı haftada ben de aynı problemi yaşamıştim. Yerleşme kanamasiymis ve bebeğim olması gerekenden biraz asagidaymis. Progestan’a başladık. Durumu kurtardık Allah’a şükürler olsun siz de ihmal etmeden doktorunuza gozukun.
Senabozdemir 01rebirth gıttım pazartesı 338olan değer dün gece 732 Muş yüne de Protestan verdı duzensız ılerlemıs malesef
Senabozdemir Melek141120 dün gece gıttık malesef pazartesı 338 dı degerım dün gece 732 duzensız ılerlemıs yıne de Protestan verdı
Senabozdemir MelekPotter dün gece gıttım ama degerım düzgün ılerlememis pazartesı 338 dı dün gece 732 çıktı malesef yıne de progestan verdı
Senabozdemir Ftsolgn dün gece gıttım ama degerım düzgün ılerlememıs pazartesı kontrolüm vardı artık o düzgün bır açıklama yapar
Hurimsi Progestan veriyorlar canım ama bu kanama aşırıya kaçarsa sıkıntılı. Hemen bir acile git. Kontrol ettir. Kanamanın her türlüsü hamilelikte bir düşük riskidir.
Senabozdemir Hurimsi gıttım dün gece malesef degerım pazartesıye göre sadece ıkı kat artmış duzenlı bır artış olmamış yıne de progestan verdıler
dnzm1 Senabozdemir şu an tam 6 haftalık olduk canım üç gün önce 5. Haftamda bende de oldu doktora kostum hemen düşükdenolabilşr yerlesme kanaması da dedi ilaç verdi gönderdş beni ama çok korktum bir gün sürdü sadece bence yerleşme kanamasıydı o seninki de öyledşr bence endişelenme ama domtora gitmekte fayda var🌸
Senabozdemir dnzm1 galıba benımkı yerleşmeden kaynaklı degıl agrım ona göre bıraz fazlaydı dün gece de gıttım acıle yapılan testte degerım olması gerektıgı gıbı ılerlememıs ya düşük ya da başka bırseyde kaynaklı yarın kontrolümde artık ogrenecegım
Senabozdemir Ahsen34 dün gece gıttım canım değerde düzgün artış olmamış pazartesı ye göre sadece ıkı kat artmış yıne de progestan verdı
Melek141120 Senabozdemir kendini üzme canım Allah herşeyin hayırlısını verir umarım bir sıkıntı yoktur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
MelekPotter Senabozdemir yaa.. Hemen moralini bozma ama boyle bi kac kiside gormustum ben.. Ikiz olup biri devam etmezse de artıs boyle azalmis gibi gorunebiliyor. Dusuk bir ihtimal ama yine de boyle bir ihtimal de var yani..