Melek141120 Bende gyno lomexin kullandım geçen hafta doktorum yazdı iki kutu bir sıkıntı olmadı zaten gebeliktede kullanılan bir ilaç rahat olun. Çok iyi geldi bana kurtarıcım oldu inşallah size de iyi gelir bu arada 26 haftalığım bende
Glsmm2534 Melek141120 evet bana da aynısını yazdı sadcee antibiyotik etkisi gösterir mi onu merak ediyorum
Melek141120 Glsmm2534 valla antibiyotik etkisi mi bilmem ama iyileştiriyor yani ben mantar olduğum için kullandım
Minigimibekliyorum Glsmm2534 benimde kanda enfeksiyon çıktı crp 0-5 arası olması gerekirken benimki 7.1 ilaç falanda vermediler.kotu mu
Glsmm2534 Minigimibekliyorum 12 haftalıkken benşm crp 11 felan çıktı sonra tekrardan idrar kültürü yaptırdım ona göre antibiyotik başlamıştı doktor onu içtim geçti şimdi de tekrardan başladı fazla yok ama var yani çok iyi değil enfeksiyon olması şikayetleriniz çok artarsa idrarla kan büdaha verin
Minigimibekliyorum Glsmm2534 benim idrar kültürü temiz çıkıyor idrar yolu için 7 günlük anyibiyortik kullandım.ama kan böyle çıkmış
Glsmm2534 Minigimibekliyorum benimde şimdi kan o değerde bana da antibiyotik vermedi fitil verdi sadcee
Seragurkan Glsmm2534 kullandım bir zararı olmadı. Enfeksiyon bebek için iyi bir durum değil o yüzden kullanmanı tavsiye ederim.
momiesbabies Glsmm2534 bana da vermişti doktor enfeksiyonum azdı çok çok fazla su içtim 2 gün sonra geçti 🌚 eğer azsa bir deneyin
__hamisbianne__222 Bende ilk gebeligimde 2 kere kullandım. 2.ye hamileyim gene enfeksiyon oldum 9+3 bugün wermedi küçük diye en son doktora gittiğimde gecmesse ilaç tedavisine başlayalım 12.hafta gel dedi