bsrsn16 Dm1806 haftalarına göre maşallahları var bence :) görüp dokunabilmenize ve her gün görecek olmanıza çok sevindim. Emme refleksleri de bir an evvel gelişsin, kucaklaşın bol bol. Haftamız yakın olduğu için oldukça merak ediyorum sizi ve bebeklerinizi.
Dm1806 bsrsn16 3 saatte bir 10 cc mama ile besliyolarmış günler 80 cc mama alıyolar benim sütüm yeni yeni tek sağımda 5 cc ye ulaşmaya başladı bu süt işide ayrı bi vicdan azabıymış gerçekten😞 bu hafta içi oksijenden ayırmayı deneyeceklermiş demem o ki kafanıza çok takmayın haftalarını vs bu kuvöz meselesi bebekten bebeğe çok değişken
Kubra3344 Serap_kartal5 şimdi 34 olduk inşallah sıkıntı çıkmaz küvöze girerlerse benim için çok sıkıntı olur çünkü doğum yapacağım hastane evime 1.5 saat uzaklıkta
Serap_kartal5 Kubra3344 hayırlısını nasip etsin Rabbim kimseye muhtaç etmeden bebeğinizle eve dönersiniz 🙏🥰
Kubra3344 bsrsn16 hayır serklaj yok açıklık hiç olmadı çok şükür ikiz gebeyim ben de . 34 olduk 1-2 hafta daha dayansalar iyi olurdu . Önlem amaçlı ciğer geliştirici yapıldı 32 deyken
Gurbetten Emlyyy Merhaba, aynı süreçleri yaşamışız sizinle, benim de 2. Kese sonradan oluştu, kalp atışı da. Biri 24. Haftada diğeri 23. Haftada, hep bir hafta fark oldu yani. Sizde oldu mu bu fark yoksa geç oluşsa da ikisinin haftası aynı mı gidiyor acaba?
Dm1806 Pelin-1 valla bizim hocanın ölçümü çok iyiydi tam tutturdu☺️ Ama arkadaşımın 36 da ikiside 2kilo civarı çıkıyodu ultrasonda ama doğduklarında biri 2900 doğdu biri 1800 şok oldular 2900 olan iki hafta sonra çıktı öbürü daha çıkmadı kuvözden
Pelin-1 Dm1806 anladim kilolar supriz olacak gibi yarin kontrolum var bakalim ne durumdalar.. 30haftaya kadar onde gittigi bile oldu bebeklerimin ama nolduysa 30haftadan sonra yavasladi kilo alimlari 😐
bsrsn16 Dm1806 sütünüz gün geçtikçe çoğalır. Moralinizi yüksek tutun demek karşıdan oldukça kolay fakat kafa rahat olursa vücut kolaylıkla salgılar inşallah. Oksijen desteği kesilirse sadece toparlanmalarını beklemek kalıyor. Çok sevindirici :)
Dm1806 Pelin-1 benimkilerinde biri 4 diğeri 8 gün önde gidiyordu ödemlerini atınca 300 gr yakın verdiler ama doktor 10 güne geri toparlarlar dedi bakalım bolca dua ediyoruz🤲🏻
mervegly_7 Pinarr35 doktora gittim tek dedi ama beta o kadar yüksek çıktı ki şaşırdı herkes tekmiş benimki 🥰
Dm1806 bsrsn16 çok teşekkürler🙏🏻evet bu hastanede belli bi kilo sınırıda yokmuş atıyorum 1800 de oksijen desteği yok emme refleksi iyise veririz dediler direk ama o kdr minik bebeklerle biz naparız onu bilemiyorum🥲
bsrsn16 Dm1806 kucağınıza aldıktan sonra içinizden bir süper kahraman çıkacağına eminim. O zamana kadar sizi cesaretlendirecek kadar kilo alırlar inşallah. İsimleri belli mi sahi :)
bsrsn16 Dm1806 kilolarının belirli noktadan sonra bir önemi olmadığını çok yerde okudum. Desteksiz nefes almaları ve emme refleksleri iyiyse veriyorlarmış evet fakat çok küçük olsalar bebeğe zarar gelir düşüncesiyle bekletirlerdi.
Pelin-1 Dm1806 bugun kontrol vardi yine 35+6ydik ve 2250gramlar 2 hafta geriden geliyorlar 😐 inşallah haftaya kadar 2400 olurlar 🤲🤲
Dm1806 Pelin-1 çok takılmayın stres daha kötü etkiliyor emin olun çok şükür bgn oksijen desteğinden çekmişler mesela maşAllah besleme borusundanda yakında çekeriz dediler parmak veriyolarmış emiyolarmış falan Allah a şükür 🤲🏻🙏🏻 bolca dua edin onlar ztn çok güçlü hallediyolar kendi kendilerine🥰 nazardan çok korkuyorum ama burda annelerin bu durumları ne kadar duymak, okumak istediklerini bildiğimden moral olması için bile paylaşmak istedim hepimiz tez vakitte sağlıkla kavuşacağız inşAllah🤲🏻🙏🏻