bsrsn16 Dm1806 Bu haftadan sonra geriye heyecanla beklemek kalıyor kucağınıza almak için. Kritik zamanları atlattınız. Rabbim sizi sağ sağlim kavuştursun.
Dm1806 Pelin-1 doğdular sancım açılmam giderek arttı hatta başı kanalda olanın yüzü biraz sıkışmış biraz daha beklesem normal gelicekti sanırım, ikiside 1900 gr 42 şer cm doğdular çok şükür entübe edilmediler bakalım süreç uzun gibi duruyo Rabbim sağlıkla hayırla kavuşacağımız günüde göstersin inşAllah🤲🏻Amin 🙏🏻
Pelin-1 Dm1806 entube edilmemeleri iyi bişey demek ki akcigerler kendini nefes alabilrcek duzeyde🤲 inşallah bian once sagsalim kavursunuz canim rabbim yardimciniz olsun🤲🤲
bsrsn16 Dm1806 kiloları çok çok iyi maşallah. Entübe edilmemelerine de çok sevindim. İnşallah zaman hızlıca geçer. Siz nasılsınız :) Genel anestezi ile mi oldu doğumunuz?
Dm1806 Pelin-1 amin inşAllah 🤲🏻 1hafta önce hatırlatma dozu yapılmıştı celestone nun onun çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum
Dm1806 bsrsn16 çok teşekkürler inşAllah🤲🏻 Genel anestezi oldum çok rahattı kaldırdıkları saatte başladım yürüyeşe bol bol yürüdüm şuan arada karnım gaz oluyo o yokluyo ama gazımı çok rahat çıkarıyorum bol bol yürüdüğüm için sanırım onun dışında çok iyiyim Allah a şükür Allah hepinizin doğumunu kolay geçirsin🙏🏻
gazetecianne Dm1806 AY nasıl yürüyebildin ya ben bildiğin komaya girdim 3-4 gün aşırı ağrım oldu ilk kaldırdıkları zaman başım döndü terlemiştim falan gaz sancısı çok çektim bir de çok zordu 😭
Pelin-1 Dm1806 evet olabilir celestone etkisi 3-4 haftada geciyor diyorlar benm dogumumun oldgu gun 20gun gecmis olcaj inşallah ise yarar
Dm1806 bsrsn16 ayağa kaldırdıkları an gittim gördüm biraz sevdim dokunmama izin verdiler kiloları çok değil ama gözüme aşırı küçük gelmediler ya:) hergün 14-17 saatleri arası gösterceklermiş emme refleksleri gelişincede emzirebilcekmişim bakalım inşAllah herşey yolunda gider sağsalim kavuşuruz🤲🏻❣️
bsrsn16 Dm1806 haftalarına göre maşallahları var bence :) görüp dokunabilmenize ve her gün görecek olmanıza çok sevindim. Emme refleksleri de bir an evvel gelişsin, kucaklaşın bol bol. Haftamız yakın olduğu için oldukça merak ediyorum sizi ve bebeklerinizi.
Pelin-1 Dm1806 amiin amiin inşallah 🤲🤲 siz de biran once kavuşursunuz inşallahh🥰 ultrason kilolariyla dogum kilolari arasinda fark varmiydi canim genelde fark oluyormuş merak ettim
Serap_kartal5 Kubra3344 canım ikiz bebeklerde zaten 36-37 haftada alıyor diye biliyorum bebeklerinin önde olması bir sıkıntı yaratmaz fakat onlar gelmek isterse yapacak bir şey yok Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Kubra3344 Serap_kartal5 şimdi 34 olduk inşallah sıkıntı çıkmaz küvöze girerlerse benim için çok sıkıntı olur çünkü doğum yapacağım hastane evime 1.5 saat uzaklıkta
Dm1806 Pelin-1 valla bizim hocanın ölçümü çok iyiydi tam tutturdu☺️ Ama arkadaşımın 36 da ikiside 2kilo civarı çıkıyodu ultrasonda ama doğduklarında biri 2900 doğdu biri 1800 şok oldular 2900 olan iki hafta sonra çıktı öbürü daha çıkmadı kuvözden
Emlyyy Merhaba benim de ikiz henüz 24. Haftadayız ilerde neler yaşayabileceğimi okudukça gördüm. Bir çoğunun açıklamasını bile bilmiyorum inşallah yaşamama da gerek kalmaz rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Emlyyy mervegly_7 merhaba benim tüp bebek ilk beta yaptırdığımız gün 12. Gün olunca hamileliğin çok erken dönemi tekli gebelikle aynı yada yakın çıkabilir ama iki gün arayla benden beta istemişti doktorum değerin artışları çok yüksekti ordan ikiz tahmininde bulundu keseyi görmeye gittiğimizde önce tek keseydi ikiz olmadı diye düşündük ama bir hafta sonra gittiğimde ikinci kese göründü rabbim gönlünüze göre versin
mervegly_7 Emlyyy biz gittik tek kese tek bebekti haftaya kalp atışı duymaya gidecez bakalım ne olacak 😇
Gurbetten Emlyyy Merhaba, aynı süreçleri yaşamışız sizinle, benim de 2. Kese sonradan oluştu, kalp atışı da. Biri 24. Haftada diğeri 23. Haftada, hep bir hafta fark oldu yani. Sizde oldu mu bu fark yoksa geç oluşsa da ikisinin haftası aynı mı gidiyor acaba?