Buse000 Rumeysaylz bende bilmiuorum acaba erkenmi basladi die dusunuyorum 30 lardan snra basliyor galiba anladgm kadaryla
Rumeysaylz Buse000 Allah tan yarın randevum var doktoruma soracağım canım Allah hepimize kolaylık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 😊 🙏
Minnakkkk Buse000 benım de 16.haftalarda başladı ama suan daha da şiddetlendi 25.haftamdayım sureklı kalk otur yapmak zorunda kalıyorum kı bı sure sonra kalkmak ta işe yaramıyor agrı girdiği zaman
Hdamla Buse000 anladım o zaman o ortası boş olan simit yastıklardan alabilirsiniz bana da doktorumun önerisi😇 çok geçmiş olsun 😘
Cenkerim Korkutmak degil maksadim ama normal dogumdan sonra daha cok agriyan bi kuyruk sokumunz olacak😥13 gun once zor bi dogum yaptim buraya çok yazmak istemistim onceden ama kimseyi korkutmim diye yazmadim.normalde 7 yada 10 gune gecermis agri ama bnm hala ilk gunki gibi aciyo kemigim
Rumeysaylz Buse000 Gittim bugün ama normalmiş ağrılar vücut ağırlaştıkça leğen kemiği esniyomuş bebeği taşımaya çalışan kemiklerden biri aynı zamanda ve vücut yavaş yavaş doğuma hazırlıyormuş kendini
Skdag Geçmiş olsun 28 haftaligim benim de ağrıyor çok özellikle oturunca onun için simit aldım ve iyi ki almışım %80 azaldı şikayetlerim.Size de tavsiye ederim
Kubrayserana Hayırlı günler kızlar bu kuyruk sokumu ağrısından ötürü doktorunuz normal doğum olamayabilir dedi mi ?