Hdamla Buse000 Benim de ağrıyor doktorum bana simit yastıklardan önerdi ve eğer imkanınız varsa denizde sırt üstü yüzmeyi tavsiye etti
Espbulut Buse000 ah ah olmaz mı ne oturabiliyorum ne de oturduğum yerden kalkabiliyorum bıçak gibi kesiyor resmen 🤦♀️
Aybukealtintas Buse000 bi dönem benimde agrıdı, oturup kalkamıyordum dogru düzgün çok şükür sonra geçti 🙏
nesly Evet canım ben doktoruma sordum uzun süre oturunca yada uzun süre ayakta durunca ağrıyor. Ilık su ile masaj yapmak iyi geliyordu bana
Minnakkkk Evet benım de cok kötü ;( haftaya kontrolüm var o zaman sorucam bende ama o cok batıyor ozellıkle cok üstüne oturursam sağlık ocağındaki ebe bu haftalarda normal dedı ;( sizin kaç haftalık bu arada
Buse000 Minnakkkk 21+4 2 haftadr falan cok var uzun sure oturunca ayakta durunca yuruynce ne yaosam aciyor kisaca :( sizlern kac haftalik
gonulcelen Buse000 hamile kaldığım günden beri agrıyor şuan 15 dk sandalyede oturmak zulum gibi geliyor
Hdamla Buse000 anladım o zaman o ortası boş olan simit yastıklardan alabilirsiniz bana da doktorumun önerisi😇 çok geçmiş olsun 😘
Suzii Ben 1 aydır yüzmeye başladım ama son zamanlarda başladı kuyruk sokumu ağrısı. Arkadaşlarım simit yastıklar aldılae baya iyi geliyormuş sanırım bende alıp deneeceğim
Minnakkkk Buse000 benım de 16.haftalarda başladı ama suan daha da şiddetlendi 25.haftamdayım sureklı kalk otur yapmak zorunda kalıyorum kı bı sure sonra kalkmak ta işe yaramıyor agrı girdiği zaman
Buse000 Rumeysaylz bende bilmiuorum acaba erkenmi basladi die dusunuyorum 30 lardan snra basliyor galiba anladgm kadaryla