1ilyda-61 ftmtly inşallah bu süreçleri tamamlayıp kucağımıza almayı Rabbim nasip eder çok stres yapmamaya çalışın gerçekten herşey düzeliyor 🥰
smmamoms ftmtly merhaba ben de imperialde takipteyim Ayşe hanımda ama o detaylıda bana Alemdar şimşek’in kartını vermişti ve burada yaptırmanı istiyorum demişti ☺️
smmamoms ftmtly ben de orduda yaptırmak zorunda kalmıştım nasip orasıymış :) hayırlı sonuçlar alın inşallah ☺️
Busra-61 ftmtly meydan da Ayhan şahinler var şiddetle tavsiye ederim ben ona takip oluyorum zaten her gitmem de detaylı baktığı için detaylı ultrasona gerek kalmıyor. Ama dışardan detaylı için gelenler de var
yenianneadayi04 @“ftmtly”# ftmtly farabi prof.dr.turhan aran perinatoloji bölümü . İlk çocuğunda da gittim ikinciye hamileyim bunda da iki hafta önce yine aynı doktora gittim çok memnunum
Mehtap61A ftmtly ben imperialde onur Dündar’a gidiyorum kendisi bana alimdar Şimşek’i önerdi iyikide gitmişim öyle güzel detaylı baktı etti ki saana anlatamam onu tavsiye ederim.. yaklaşık 1 saat kadar baktı ve 600 lira vermiştim 😍