Valide ftmtly üzülme tatlım dinlenme imkanın varsa dinlen çok pozisyon değişiyorlar zaten şimdi daha küçükler inşallah yukarı çıkar 🌸
baharelifbbasdag ftmtly Senin bebek aşağıdaymış farklı bir durum çok şükür yanında anlayan biri var ve evde yatıyorsun 😊
1ilyda-61 ftmtly benim rahimim kalp şeklinde kanamam oldugu için hastanede yattım sonrasında her dediğini uygulamam şartıyla evde yatıyorum 1 aydır sadece tuvalet ihtiyacına kalkıyordum son kontrolumde artık evde işlerimi yapabileceğimi söyledi artık yavaştan başladım
Valide ftmtly maalesef canım, benimkiler de büyüdü zorlanıyorum mecbur yatıyorum, bu yatmaların acısı çıkacak öyle düşün dinlenmene bak kuzum 🙈
BusraUras Valide amin inşallah 🌹 çok yorucu ama mükemmel bir duygu tarifi yok anneliğin rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah 🌹🌺
ftmtly baharelifbbasdag evet maalesef bebiş aşağıda . Anlayan birinin olması hem cok iyi bazende kötu olabılıyor :)
1ilyda-61 ftmtly evet aşağıdaydı iki hafta sonra yukarı çıktı sürekli ayaklarımın altında yastıkla durdum çok şükür çıktı yukarı 🥰 inşallah seninkide çıkar yukarı