Ismimyokk ftmtly 3 haftadir gormuyorum ozledim de baya😥 doktora daha 2 hafta sonra gidicem insallah cinsiyeti ogrenirken kalpten gitmem😍
ftmtly Ismimyokk yaa çok güzel heyecanlar beni ters köşe yapmıstı doktorum kız gibi konustu bende ay kız istiyodum zaten falan mutlu oldum sonra erkek demisti
Zeytin20 Ismimyokk evet su gibi geçiyor daha dün oğlumu doğurdum 34 aylık yeniden hamileyim yarıladık bile yolu 🥺
Ismimyokk Azizaslan Bana d vitamini icin damla vermisti ama hic aevmedigim icin kullanmadim bir zaeari olurmu sizce
Azizaslan Ismimyokk ekmeğe damlat ye hiç kokusunu almıyorsun canım zararı olmaz ama bi faydası var ki vermiş bak bana da verdi dr hemde ben çok başarılı bi doktora gidiyorum zahide küçük Ankara’da duymuşsundur belki
Ismimyokk ftmtly Ben erkek istiyordum hep ilk diye ama bu aralar hep kiz hissediyorum bakalim ne cikacak😁
2minikmucize Ismimyokk multivitamin,demir ilacı,d vitamini ve magnezyum kullanıyorum doktor önerisiyle☺️
Azizaslan Ismimyokk başla başla ekmeğe damlat hiç hissetmiyorsun bile kahvaltıdan sonra ekmeğe damlat ye
Ismimyokk Zeytin20 Ya bende 2 sene olmasini bekledim bir kez tedavi oldum olmuyor diye sonra akisina birakmistim tam o sirada hamile oldugumu ogrendim zaman cok hizli gercekten suan ogreneli 4 ay olmus bile😍
Zeytin20 Ismimyokk maşallah sağlıkla kavuşun stresten olmayan sonra boşveren arkadaşımında öyle oldu 🌸 benim riskli gebeliğim var başaran klinik Mustafa başarana gidiyorum oğlumuda Mustafa hocada doğurdum. Sizin doktorunuz kim 😇
incikinannesi Ismimyokk 18+6 🙋🏻♀️ Gyno ferrosanol,balık hapı,d3 vitamini ve magnezyum kullanıyorum. Bebeği çok az az hissediyorum şükür cinsiyetimiz de kız🌸