Dilekcnkn Clementinee Ağzın bal yesin 😂 vallahi katılıyorum yani hastayız sanki onu yedim pişmanım falan hamileyiz sadece
Clementinee Dilekcnkn minikkoalammm Sanırım herkesin düşüncelerine tercüman olmuşum 😅 tek değilmişimm onu anladımm
Guzucuk25 Yagmur00 ha birde şey var sigara kullanıyor ama ciğer yediği için bebeğe bisi olur diye korkuyor 😁 hamileyiz hasta değiliz istediğini ye asiridan kaç kilo almaman için yoksa bebeğe zarar geleceğini düşünmüyorum
Elifinannesii_ Hilal-_19 Ben bu aralar tam mevsimi günde 1 tane yiyorum bi bu ara yiyorum zaten sonra istesem de yiyemem biri nar yazıyor biri nar suyu içeyim mi yazıyor. Garip 😂
Burcu4135 Clementinee yok bana da cok itici geliyor bazen o postlara yazıyorum gerizekalı mısın yemişsin niye soruyorsun diye sonra siliyorum 😁
Adalina09 Clementinee Aynen yada yemeden önce buraya yaz şunu yesem zararı var mı gibisinden yedikten sonra yazsan değil kendini parcalasan bişey değişmez
Suzanne Clementinee haftalardır canı cips isteyip yemeyen mi dersin, 1 çiğköfteye hasret kalan mı. Diyorum ki acaba ben mi kötü anneyim 😂