Zeynepp97 Clementinee Valla o kadar güzel yiyorum ki hamd olsun hiç pişmanlık aklımdan geçmiyor 😂😂 Çok haklısın bu konuda 😂
Clementinee Zeynepp97 bende yiyorumm pişman olmuyorum olcaksam yemiyorum aklımda şüphe varsa hiç riske girmiyorum yani sonra onun stresi daha fena😅
Hilal-_19 Elifinannesii_ valla 2 posttan birisi nar artık görmekten bıktım kız oturup kilolarca nar yemiyceksen tabiki ye ama abartmadan demi 🤣🤣
Hilal-_19 Elifinannesii_ valla 2 posttan birisi nar artık görmekten bıktım kız oturup kilolarca nar yemiyceksen tabiki ye ama abartmadan demi 🤣🤣
Miniminakliya Clementinee Bugun kac tane nar postu okudum sayamadim 🙄😂 nar yani. Tam mevsimi 😋 O degil okudukca canimda cekiyor 😂
ggkca Clementinee demin gördüm böyle bir post, yemiş zaten zararı olur mu diye soruyor. Yemişsin arkadaşım bundan sonra olsa desek bile ne değişecek diyecektim ama sonra geri silip vazz geçtim.
Clementinee ggkca haha bende işte yazıp yazıp siliyorum sonra dedim boşver üzme gerek yok. yaz böyle belki görürler 😅
Clementinee ggkca hayır dahada emin olamıyorsan hiç riske girme veya minik bişi ye ucundan nefsin körelsin
Elifinannesii_ Hilal-_19 Ben bu aralar tam mevsimi günde 1 tane yiyorum bi bu ara yiyorum zaten sonra istesem de yiyemem biri nar yazıyor biri nar suyu içeyim mi yazıyor. Garip 😂
minikkoalammm Clementinee ağzına sağlık canm bana da çok itici geliyor sonra dan pişman olucağın şey için neden yer ki bir insan 👏🏻👏🏻 👏🏻
Clementinee Dilekcnkn minikkoalammm Sanırım herkesin düşüncelerine tercüman olmuşum 😅 tek değilmişimm onu anladımm