elizli_gunler Kızlar 30+6 haftadayım. Bazen kalp atışı gibi ritmik hareketler oluyor. Beş dakika boyunca aynı bölgede pıt pıt şeklinde.Bu ne demek bilen var mı? Netten baktım bebek hıçkırıklarıdır yazıyor ama emin olamadım değişik bir hareket
marbling10 elizli_gunler evet tabi ki hıçkırıyor. Ciğerlerini geliştiriyor bu şekilde. Amniyon sıvısını yutarak.
Zeyyyn elizli_gunler hıçkırıyor bazen sık sık bile olabilir benimki anne karnında çok hıçkırırdı doğdu hala çok hıçkırık tutuyor 🤣
Cikoo elizli_gunler benim günde 4 5 kere oluyo ve hemen hemen 2 dk sürüyo resmen 😀 dün kontrolde sordum santral sinir sistemi gelişimi için çook iyi birşey çok normal okadar sık olması sağlıklı olduğunu gösterir dedi. Bende sürekli olunca korkmuştum valla ama rahatladık
Firstlady Feyzabeyoglu pit pit oluyor😂 yani nasil soylesem bir iki saniyeden bir oluyor duzenli sekilde
Elifinannesii_ Hıçkırıyor annesi . 🌸 Bizim de genelde alt tarafta uzun süren ritmik hareketten anlıyorum. Ciğerleri gelişiyor minnoşların ☺️
Cikoo elizli_gunler 36+1 im ama bende çok oldu başlayalı sadece süresi ve sıklığı 2 haftadır falan arttı
Mom3834 Fy38 sizinki ilk gebelikse, nabız ve ya damar atmasıdır:)) daha hareketlerini hissetmenize bile biraz süre var hele hıckırıklarına cok var :)
Zehraspl elizli_gunler evet hickirir hatta ani ses duydugunda icinde dik atilir benim kizim cok korkardi her sese dik atilirdi ve cok hickirirdi suan oglumda tik yok bakalim odami korkak olcak🤣🤣
Liyuzamom Zehraspl benimde dün kasığımda sürekli pıt pıt oluyordu kalp atışı gibi olabilr mi diye düşündüm de bilemedim valla bu arada 26+2yız
greybrde elizli_gunler 23. Haftada demişti taaa ebe hıçkırıl hissedersin diye şuan 37 haftalığız daha net hissediyorum 🤷🏻♀️🥰