Deletedmom15262 Aag06 MAŞALLAH SUBANALLAH KURBAN OLURUM YAA ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ALLAH BAĞIŞLASIN BAL SURAT 🧿🧿🧿🧿💓💓💓
alparslanannesii1661 Sezensezen ayy bilemem şimdi ben oldu baya güzellik gorecelidir ben cok güzel bulmuştum 😂😂♥️
Aag06 hepoyleolurzaten valla bebeler cok guzel nesil masallah cidden .gozler ayni sen cok guzel yaaaaa
hepoyleolurzaten Aag06 Teşekkür ederim balım 😍 minik prenseste sana benziyormuş yorumlardan anladığım kadarıyla 🤭🤭
Minigim24 Aag06 tabiii 😂😂 ben hep bizimkine kızın olsa 15 inde kocaya kaçar diyorum baskılardan bana yapıyorsan kızınada yaparsın diyorum allah biliyoda erkek nasip etti diyorum 😂
Aag06 Azizinannesi2 ahahhahahhaha sunnetide yaptirdim diyor ahahhahahah haykirdim yaaa allah seni napsin 😂😂😂😂😂😂 @Deletedmom9823 duy duy sunneti var 😂😂
Aag06 hepoyleolurzaten valla bi kisim bana bi kisim babaya benzetiyor aslinda babayla beb kardes gibiyiz goren akraba saniyor ondan galiba ikimizede benziyor 😂
Aag06 Minigim24 😂😂😂😂😂😂😂😂 ahahhaah benimkini gorecez simdiden kiziyor cocugu guzel guzel giydirip cikarmasana disari 😂 ne giycekse 😂
hepoyleolurzaten Minigim24 Amiiiinnn 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kavuştursun 🤲🏻🌸 Yeni nesil hem aklıyla hem güzelliğiyle gümbür gümbür geliyor valla 🤭🤭
Minigim24 hepoyleolurzaten aminnn allah razı olsun kuzum 🥰❤️Bakalım nasıl bir şey olacak ya zaman geçse daha çok var 😂
Deletedmom9823 Aag06 valla o iş geçti artık 😎 bi kızı bin kişi ister bi kişi alır oda benim batı beyim 🧿😎
hepoyleolurzaten Aag06 Ama eşler benzermiş ya birbirlerine 😏 O zaman aha Ankara’nın bi ucundan bi ucuna kocaman bi tuu Maşallah hepinize 🧿🤣
Minigim24 Aag06 hahahha pijamalarla gezsin ister heralde aboo allah yardımcınız olsun ben ciddi ciddi düşünüyordum naısl olcak kız olursa diye 😂😂