Sezensezen alparslanannesii1661 kız valla belli oluyor bu güzellikten maşallah anneyide merak ettim şimdi
alparslanannesii1661 Sezensezen ay resmini atmisti bir kere bende gizli gizli takipteydim atip silmisti hemen hahahahahhahahahah gerçekten maşallah cok güzel
Minigim24 Aag06 çok benziyor kız, babayı görmedim ama sana çok benziyor bence 🥰 maşallahhh güzel kuzumaa 🧿🧿🧿
Minigim24 Deletedmom9823 bi kız doğurda benimkine alayım 😂 malum bu kuzuyu batıya vermiş anası hemen 😂😂🤭🤭
Aag06 Deletedmom9823 bende 3 dusundum 2.erkek olursa 3.yu 5 yil arayla yaparim . 2.kiz olursa 1 yil arayla 3ude yaparim😂😂😂😂😂😂😂😂
hepoyleolurzaten Aag06 Yaaaa hepimiz çok güzel doğurmamış mıyız bu sene 🤭🤭 Arın biraz Japon oldu 👶🏻 o da göçmenlikten 😅
alparslanannesii1661 Aag06 kullanıcı adimi değiştirdim ben 😂 bi ara atmistin resmini aslihanboran dım normalde😂😂 sende mi takipteydin falan demistin 😂😂 sonra öyle bi kac kere konuştuk işte 😂
alparslanannesii1661 Sezensezen ayy bilemem şimdi ben oldu baya güzellik gorecelidir ben cok güzel bulmuştum 😂😂♥️
Aag06 hepoyleolurzaten valla bebeler cok guzel nesil masallah cidden .gozler ayni sen cok guzel yaaaaa
hepoyleolurzaten Minigim24 Amiiiinnn 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kavuştursun 🤲🏻🌸 Yeni nesil hem aklıyla hem güzelliğiyle gümbür gümbür geliyor valla 🤭🤭
Azizinannesi2 Allah nazardan saklasın ❤️🌼 gel kız batıyı bekleyene kadar benim bebeyi vereyim aralarında 4yas olur 😂 😂😂 batı buyuyene kadar @Aag06