Elfozri09 Bende 5+5 de kesesini gördük kalp atışı için 6 haftalıkken gel dedi ama 8haftaya kadar bekliycem. Geç döllenme olmadıysa görürsünüz inşallah birlikte kalp atışında duyarsiniz.
Momandchildren Ezgikarabas bence erken Fakat gorule bilirde)en iyisi 7haftanin sonlarinda belirlenir)fakat bebek gorulur 6*5de
seraygunel Biz 4+1 de keseyi görüp 5+2 de kalp atışını duymuştuk. Fakat herkeste değişiyor bu durum duyamazsanızda endişe etmeyin 9. Haftaya kadar duyuluyor. Şimdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🧡🤗
Naazli Ezgikarabas canım 6+2 de keseyide bebeğide kalp atışınıda görmüştüm. Benimde ilk kontrolüm o zamandı. Geç döllenme falan olmadıysa allahın izniyle görürsün inşallah 🙏🏻🙏🏻
RasimEfemoms Ezgikarabas ben 6+2 de hamileliğimi öğrendim ilk doktora gittim direkt kalp atışını dinletti beklemiyordum öyle güzel tarifsiz bi duygu ki gözyaşlarını tutamıyorsun. Ama herkes duyamıyor bu haftalarda kimisi 8 haftada duyuyor. Duymamazsam sakın ha panikleme
NeseA Ezgikarabas benim 4.gebeliğim hiç birinde yerleşme kanaması falan olmadı doktorun dediği gibi daha sağlıklı 😘
Mukaddesahin Ezgikarabas evet bebek var kese var kalp atışı yoktu. Çok korkmuştuk doktor haftaya gel alalım dedi hatta. Herkes 8. Haftayı bekle demişti bekledim 8. Haftada duyduk çok şükür megersem geç döllenmiş. Gittiğim de 5 haftalıkmış