Meri3220 Ezgikarabas geç döllenme falan değilse Allahın izniyle görürsün canım genel olarak 6 haftadan sonra görülüyor hep
La_Liberte Ezgikarabas arkadaşların da dediği gibi geç döllenme değilse ve ters tahinli değilseniz duyulur. Ama duyulmasa da endişe etmeyin 😊
Ezgikarabas Benin beta değerlerimden korkuttular sağlık ocagindaki doktorlar düşük kimyasal vs olabilir diye ilk gebeliğin kadın doğum uzmanına yazdım 2 kat artış normal bekle 6 haftada gel dedi
Baykuss Ezgikarabas kese görünene kadar kimyasal gebelik diyorlar benimde ilk hamileliğim beni de öyle korkuttular doktoru değiştirdim bi hafta sonrasında kese göründü çok şükür içini ferah tut canım
Ezgikarabas Benin ne yerleşme kanaması oldu nede lekelenmem doktora bunu söyledim daha sağlıklı olduğunu söyledi sizce
NeseA Ezgikarabas benim 4.gebeliğim hiç birinde yerleşme kanaması falan olmadı doktorun dediği gibi daha sağlıklı 😘
Ezgikarabas Baykuss ay inşallah Allahım herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın tabi hak edip çocuğuna annelik yapabileceklere 😊
Baykuss Ezgikarabas amin amin inşallah canım kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah hakkıyla anne babalık yapabilecek herkese nasip etsin Rabbim.
Mukaddesahin Ezgikarabas evet bebek var kese var kalp atışı yoktu. Çok korkmuştuk doktor haftaya gel alalım dedi hatta. Herkes 8. Haftayı bekle demişti bekledim 8. Haftada duyduk çok şükür megersem geç döllenmiş. Gittiğim de 5 haftalıkmış
gulsahtekn Ezgikarabas Ezgikarabas bende 6 haftalık gittim kalp atışını duymadım daha 1 ay sonra gel dedi
betul2145 Bende normalde 8 haftalık hamile olmam gerekiyor du geç döllenme olduğu için 6+2 haftalık hamileyim dün kesem ve Bebek gözüktü çok korkuyordum dış gebelik ten allh kısmet ederse 1 Kasım’da kontrle gidip kalp atışını duyacam