svserzrm Merhaba nstden anlayanlar bakabilir mi acaba sancı mi çıkmış https://resimyukle.io/r/JoVzYoA5mm
sedanursahin svserzrm Doktorunuz da sezeryan istediğinizi biliyor mı eğer biliyorsa alttan muaeye etmez sancı için serum verir
Pcoslubiranne svserzrm başlamiş ama duzensiz.Hissetmezsiniz bile.sezeryan istiyorsaniz. 38. Haftada alir.
svserzrm Merveee34 henuz göstermedim doktora sabah çekildim nstyi. Neden alttan muayene ederki ilk gebeligim pek bilgim yok
svserzrm Mavi34 öyle mi pek bilgim yok benim ilk defa tepecikleri gördüm nstde merak ettim sancı mi diye
svserzrm Merveee34 anladım 36+4 um. Sezeryan istiyorum ilk gebeligim biraz endişelendim ama nstde tepeleri görünce
beyzaerler svserzrm evet baya sancin var 60 lar da cikmis her an dogum baslayabilir yatisini yapabilir doktorun ya da ciger gelistirici vurur
Merveee34 svserzrm bu sancıyla suanlık doğum yapmazsın canım gerçi belli de olmaz 1 haftayı da geçebilir . Açılma durumuna bakmak lazım . Yarın tekrar nst isteyebilir
svserzrm beyzaerler aaa öyle mi 😱 biraz heyecanlandım galiba:) çok teşekkür ederim herkese hiç anlamamıştım çünkü
svserzrm Merveee34 ayyy 🤭🤭 ahahaha kendimi öyle hazirlamisim ki 39a sağlıkla gelsin de artık daha ev temizliği yaptirmamistim hemen yardımcı ablaya haber vereyim :))
sedanursahin svserzrm eğer başka bir riskiniz yoksa sancı dısında belki sancı azaltıcı serumlar var onlardan verebilir benimkide serumla durduruldu haftam gelene kadar 38 de dogurdum çok şükür 1 hafta bekleyebildik biz☺️