aygnaygn Semra12344 hmm cok tesekkur ederim biraz gecmis yaa benm planda da hemen cikar evime giderm diylrdm :( peki ozel hastane de mi yaptrdnz
Sevgi1312 aygnaygn eger dinlenme imkanınız varsa dinlenin bence benim bir de 4 yasında oglum var dinlenme imkanım pek olmuyor
aygnaygn Sevgi1312 hep yatiyorm zaten benm skntili geciykr biraz dusuk riskim vardi kaynvaldmde kalıyorm onlar ilgileniyor surekli yatyrm
mercimeginannesiiii MeyraRana Aa olu mu öyle şey ben dün 13+1 dim ve gittim ikili test yaptı. Geç kalmışsın falanda demedi. 14 e kadar yolu var diye biliyorum. Benim için çok önemli değildi yapılmasada olurdu ama geç değil.
Fnen aygnaygn evet bende de olmuştu Allahtan vitaminlerden sonra biraz daha azaldıı 😂😂 tabii yine dökülüyor
Meri3220 Semra12344 özelde mi devlette mi yaptırdınız her hastanede mi 1 haftada çıkıyor bu 2li test sonucu
aygnaygn Meri3220 yaa bende sasirdm ozel hastane ye gidiyorm smdi aradım bana da 1 hafta sonra çıkıyor dedi şaşırdım olmadi 12 haftalikken mi gitsem acaba
Saaki aygnaygn banada 7-10 gün içerisinde çıkıyor demişlerdi doktorum da 3-4 güne çıkar demişti ki öylede oldu 3-4 güne çıktı