Gizemgect Fnen Ben tavsiye üzerine Göztepe Medical park ta yaptırdım 750 tl verdim ve çok memnun kaldım
Buseylul Fnen belki hem ikili test hem detayli ultrasondur ama gerci aralarinda hafta var neden alsinlar ki birlikte
Berru MelekVeEmirin_annesi böyle mesajlar bana umut veeiyor bende yaptirmaktan vazgeçtim bir perinatolog gidicem bende aldırmam inşaallah hepimizin bebisleei sağlıkla doğsun inşaallah çok teşekkür ederim
cavcier Fnen ben Medicana Ataşehir de yaptırdım. Aynı hastanede gebelik takibim de yapıldığı için 900 tl ödedim. Ama sanırım dışarıdan gelenler için 1350 tl ymiş.
Bidinannesi cavcier Ay bende Medicana Ataşehirdeyim yeni mi gittiniz ya takipli hastaya 760 dışarıdan gelene 900 dediler 2 hafta oluyor fiyat alalı randevu aldım hemen yeni mi zam geldi
Fnen 07-02-2019 aynen maalesef:( net bir bilgim yok çünkü bu güne kadar yüm tahlillerimi devlette yaptırdım :(
cavcier Fnen evet doktorumun yönlendirdiğini söylediler. Bu arada ben çok memnun kaldım Ercüment Bey çok sakin bilgili biriydi. Hacettepe mezunu GATA da uzmanlığı yapmış.
Fnen gozdekrks doğru diyorsunuz burada bi doktor önerdiler ama oda perinatoloji uzmanı değilmiş özellikle uzmana git dedi doktorum bende telefonla kliniğini aradım çünkü tabeleda radyoloji yazıyordu ama bana evet perinatoloji uzmanı denildi
minnakannesi1 Fnen Göktepe medicalparkta gittim 750 tl.. en uygun perinatoloji 600 tl idi yer bulamadım..