Leyli-84 Kenny benim ve küçük kızımın 10 senelik vizesi var eşiminde vardı ama bitmişti yeni başvuru yaptı, onaylandı çok şükür…. Siz hangi şehir düşünüyorsunuz
Kelebekim Leyli-84 merhabalar, benim eşimin akrabalarının çoğu ABD de. Biz de Doğumu orda istiyorduk ama D160 belgeleri hazırladık yalnız konsolosluk vize için gün vermiyor. Siz nasıl gitmeyi planlıyorsunuz? Bilgi alabilirmiyim sizden?
Leyli-84 Kelebekim merhabalar benim vİzem var eşimin de bitmişti o yeni aldı… Randevun için normalde çok geç tarih çıkıyordu ama ara ara tekrar tekrar baktı hep… Sonunda 10 günn sonrasına bulabildi yer.. İnşallah size de öyle olur… Sık sık bakın siteden randevun kısmına
Lalara Leyli-84 3 teyzede burdaysa dusunmeden gelin derim anne yarisi sonucta:) ben de Philadelphia’dayim 1:30 saat NJ’la arasi:) Baya soguk olacak gelirseniz hazirlikli olun😄
Leyli-84 Lalara evet teyzeler kuzenler büyük bir ailem var orda…ben annemi de yanımda götürmek istiyorum aslında kimseye çok fazla yük olmamak için… Bakalım kısmet..
Kelebekim Leyli-84 inşallah sürekli takip ediyoruz ama malesef sadece acil randevular yazıyor. Çok teşekkürler 🥰