Kafam Leyli-84 ben doğum için temelli giderim daha da dönmem daha bugun eşime dedim gıdelim de tuvalet temızlemeye raziyim diye 😂 malesef o şansımız yok senin var ardına bakma sınırı geçince unut burayı 😂😂
Leyli-84 Lalara yaa gerçekten mi benim 3 teyzem New Jersey de yaşıyorlar biri Virginia da ben New Jerseyda yaparım eğer kesin karar verirsem siz nerdesiniz
Kenny Lalara Leyli-84 kesın gıdııın.. Bızde suan esıme vıze almaya calısıyoruz hıc bır tamıdıgım yok ama cpcugun gelecegı ıcın super bır fırsat hatta esım vıze cıkmazsa sen gıt bıle dıyor ama cesaret edemıyorum tek basıma 😕
erdem_agah Leyli-84 tabiki giderdim 😂😂 şimdi Almanya dayım. Çocuğum burada olacak ve inanın büyük şans sizin için…
Momandchildren Leyli-84 2yil Kansas eyaletinde da kaldik hamile kalmayi planladigimiz an Geri donduk,Fakat yalnis yapmistik(
Lalara Leyli-84 3 teyzede burdaysa dusunmeden gelin derim anne yarisi sonucta:) ben de Philadelphia’dayim 1:30 saat NJ’la arasi:) Baya soguk olacak gelirseniz hazirlikli olun😄
Leyli-84 Kenny benim ve küçük kızımın 10 senelik vizesi var eşiminde vardı ama bitmişti yeni başvuru yaptı, onaylandı çok şükür…. Siz hangi şehir düşünüyorsunuz