Ayse254 15 haftalığım bugün kontrole gittim doktor her şey yolunda ama bebeğin yerleşimi biraz aşağıda dedi dikkat etmemi söyledi moralim bozuldu sonradan yukarı çıkar mı acaba bi de rahim ağzı uzunluğu bununla ilgili bir şey mi acaba
Gzmmutlu Ayse254 Benimki de başından beri aşağıda 25+6 haftalık olduk.ilk öğrendiğimizde 10 gün hiç kalkmadan yattım ben de ama sonra yavaş yavaş hareketlenmeye başladım ve bebek hala aynı yerinde.ağır iş yapmıyorum temizlik falan da ağrım oluyor çünkü ama günlük ihtyaçlarımı görebiliyorum.bebek oraya tutunduğu için böyle olduğunu söyledi doktorum.rahim ağzı uzunluğuyla da ilgisi var her kontrolümde ölçüyor doktorum
miranbeyinmothersi Fatmatev kuzum seninki farklı bişey benimde 17 haftamda öğrenmiştim baş geliş pozisyondu onun riski yok bebek döner dedi ki 20 hafta perinatoloji sordum aslında daha iyi birşey başgeliş demişti. Arkadasımızın dediği şey allah korusun düşük riskini birez arttıryor bol bol dinlenmesi gerekir
Elif060 Bende 13 haftalığım bizimde bebek ve eşi aşağıdaymış pregestan kullanıyorum her ihtimale karşı verdi bizde de aynı istirahat ve dinlenmen gerekecek dedi bakalım şuanlık bel ağrısından Başka bir şikayet yok ama umarım yolunda gider hepimizin ki❤️
ftmtly Elif060 plasentanın aşağıda olması daha farklı bi olaymıs bana progestan vermedi şimdilik inşallah hepımız sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi
ftmtly ftmtly Hilal-_19 doktorunuz yatmanızı söylemedi mi size erken dogum riskimiz var şuan bizim aşağıda olunca öyle oluyormuş
ftmtly Ayse254 10 gun sonra gitmistim biraz daha iyi dedi ama yine yatacajsın dedi doktorum cuma tekrar gideceğim bakalım ne söyleyecek çok zor yatmak
Hilal-_19 ftmtly hayır hiç yatmadım ben hersey gayet normal bi riskin yok dedi ama size yatmanızı söylediyse yatın benm karnım çıkmaya basladndan beri asagıda duruyor
ftmtly Gzmmutlu yaa öyle mi bende kendi işimi halletsem bana yeter şuan wc hariç kalkmıyorum yerimden oturmuyorum bile hep yatıyorum çok bunaldım bu durumdan hiçbiryere çıkamıyorum