Alparasinannesii ilkgozagrimhavinim Yaa kuzum korkma Allah yardımcın olur hep yanında Rabbim merak etme. Dün Canan hocayla seni konuşmuştum. İnşAllah güzel geçer. Sağlıcakla kavuş ♥️🌸
ilkgozagrimhavinim Alparasinannesii Almi4134 Merveee34 asliiyorgunn Evrim1906 @lentil 3te doğuma giriyorum. Dualarınızı eksik etmeyin
asliiyorgunn ilkgozagrimhavinim dualarımız seninle canım Rabbim ikinizi de korusun sağ salim çıkın inşallah 😍😍😍😍
Merveee34 ilkgozagrimhavinim dualarımız seninle canım sakın korkma 🤲🏻Allaha emanetsin sende yavrunda 🌹
Aslihan2 ilkgozagrimhavinim Allah yardımcın olsun insallah ikinizde sağlıklı bir sekilde atlatırsınız 🙏🌸Güzel haberlerini bekliyoruz
Seydacann ilkgozagrimhavinim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz annesi🙏🏻
Ela532 Canım Rabbım sağ salim evladına kavuştursun seni inşallah sağlıcakla alırsın kucağına doğumdan çıkınca yaz olurmu ☺
Meleqim06 ilkgozagrimhavinim sağlıkla kucağına al kuzum güzel haberlerini bekliyoruz güzel haberlerle gel inşallah
15kasim ilkgozagrimhavinim canım senle aramızda bir gün var bende şu an 36+4 üm benim bebekte küçük daha 2500 hiç korkma sakın üzülme de her şey iyi olucak emin ol bebeğin kilosu değil önemli olan ciğer gelişimi ne küçük bebekler doğuyor 24 de filan çoğu hayata tutunuyor. Dua et bol bol negatif düşünme
ilkgozagrimhavinim Burcunuz @lentil Kızlar şuan çok ağrım var. Bi çorba içip ayağa kalkayım pozitif doğum hikayemi paylaşıcam😍😍😍
Busra061 ilkgozagrimhavinim ayyy dogmus bebis demekki cok gecmis olsun bekliyoruz hikayeni 😍ins bian once diner agrilarin🙏
lentil ilkgozagrimhavinim ay pozitif dediğine göre herşey yolunda hadi gözün aydın cnm benm ya çok sevndm
Burcunuz ilkgozagrimhavinim bekliyorum canm sağlıkla büyüt. Bebisini gözün aydın pozitif dedgine göre iyi geçti sanrm sevndm