Artteachermom Pinpirikanne inşallah amin canım🙏 önümüzdeki ay senden de güzel haberler duyarız inşallah
Artteachermom Fatma_4224 son adet tarihim 3 Ekim değer normal galiba 🙂 2 gün sonra tekrar baktıracağım normal yükseliyorsa kesin diyebiliriz herhalde
Fatma_4224 Artteachermom aynen kuzum 2 gün sonra tekrar test yaptır inşaallah saglıklı bir şekilde ilerler
Artteachermom Pinpirikanne en kısa zamanda mutlu haberler alırsın inşallah canım rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏
Artteachermom Bfduam teşekkür ederim 🙏 fotoğrafı var sabah yaptığımda çekmiştim ama nasıl atılır buraya bilmiyorum 😀
minikumutlar İnşallah canım reglim de geçmeden yaptım belki geçer günüm yarın olmam gerekiyor takvime göre ama ben korunmayı bırakınca düzenim şaştı 3 ay bu ay
Artteachermom minikumutlar yaa öyle mi belki geçer🙏 benimde korunmayı bıraktıktan sonra adetim 25 gün arayla olmaya başladı önceden 28 günde birdi
Artteachermom Bfduam https://imgyukle.com/i/kTvOa0 10 dk sonrasında çekmiştim görünmüyor fotoğrafta ama eşimde bende çok silik şekilde görmüştük 😀
Bfduam Artteachermom o kadar belli birsöz ki toz bulutu gibi. Inş sağlıkla ilerler miniğin kucağına alırsın:) Belirtiler neydi yumurtlama ve sonrasında?
minikumutlar Artteachermom olmadım canım regli ama bekliycem 1 hafta bakalım olmazsam kan vericem tekrardan yükselir mi acaba 0.25olup hamile olanlar varmı arttı mı
Artteachermom minikumutlar bu değere göre gebelik kesin olarak yok canım ama yine de bekle tabi adet tarihini nolur nolmaz. Açıkcası sonradan yükseldiğine dair de birşey duymadım hiç