Melekk12 Trilece Amin canım benim çok teşekkür ederim inşallah seninki de sağlıkla yükselmiştir beraber ilerleriz🤲🤗
Trilece Benimde adetime 7 gün varken beta HCG 2.39 çıktı yükselir mi diye düşünüyorum inşallah hayırlısıyla yükselir 🙏🌸💕 30 Ekim bu arada adet günüm
Pinpirikanne Cemre91 erken gebelik çıkarıyor da normal kaset testte cikar mi acaba bmm yarin adetime 2 gun kalacak
Cemre91 Pinpirikanne bilmiyorum canım ben hep erken gebelik testi yaptığım için seni yanlış yönlendirmek istemem
Pinpirikanne Kızlar var mi adeti gelen veya hala bekleyen 2 gun kaldı adetime bi heyecan yok desem yalan olur 🤭🤭☺☺🤔🤔
Artteachermom Benim bugün adet günüm. Dayanamadım gün sonunu beklemeye test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı ilk 5 10 dk içinde var diye düşünüyorum ama öyle olupta negatif sonuçlanan oldu mu acaba?
Pinpirikanne Artteachermom hayırlı olsun canm var tabiki..yeni bebis daha…saglikla kucagina al insallh canım banada klomen verdi yumurta gelistrci bidahaki aya Bnde güzel haberler alrm ınsallh 🙏🙏🤲🏼🤲🏼
Artteachermom Fatma_4224 son adet tarihim 3 Ekim değer normal galiba 🙂 2 gün sonra tekrar baktıracağım normal yükseliyorsa kesin diyebiliriz herhalde
Artteachermom Pinpirikanne inşallah amin canım🙏 önümüzdeki ay senden de güzel haberler duyarız inşallah