Pinpirikanne RonyaArin gebelik öncesi iyi gelioms canm zten gebelik ilk üç ay kullanmk cok onemli gelisimi icin bazıları gebelik olmadanda kullanıyor ıyi geliyo
Tubaa-06 Pinpirikanne ben hamile kalmadan kullanmaya basladim folik asit hatta adi folidace o ay hamile kaldim
aynam Pinpirikanne ay iyi yapıyorsun böyle daha çok morali bozuluyor insanın şöyle tamamen unutsak gecikip süpriz olsa ama nerde saat sayıyorum resmen hhahaha
Pinpirikanne aynam vala calissak yada farkli bi ugrasimiz olsa belki anlamayiz zaman nasil geçtiğini de evde bos bos otur takioz sarioz işte yoksa sahsen benim hic acelem yok isterse seneye olsun ama bikere kafaya koydum ya surekli aklimda artik 🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️
aynam Pinpirikanne aynen bişeyle meşgul olmamız gerekiyor böyle olmaz ben 2 senedir istiyorum iyice sardım 🤦🏻♀️
aynam Pinpirikanne geldi sağolsun bekletmedi hiç ahahahha kısmet ya moralim bozuldu yine yapcak bişey yok
Pinpirikanne aynam Benim 7 ay oldu korunmuoz öncesinde 2 sene dgm kntrl hapi kullndm ondan heralde hemen olmuyor acelem yok ama isim yok takym 😂
aynam Pinpirikanne doktora gittik canım eşim ameliyat oldu işte ameliyat olalı 6ay oldu bir seneye kadar bekleyin diyorlar iyileşme süreci olarak
Pinpirikanne aynam insalalh tez zamanda olur canim rabbim kimseyi aratmasin ilk çocuğun mu ovulasyon kullanan cok var burda denedn mi hiç
aynam Pinpirikanne amin inşallah yaaa inşallah tez vakitte müjdeli haberler duyarız ilk çocuk daha ovulasyon testlerini mi diyorsun ben uygulamadan takip ediyordum
Nihalgvnyldz Pinpirikanne yok canım gitmedim kan verdım 1 hafta kala çıkmadı insallah bakalım gecikince test yapıcam
Pinpirikanne Nihalgvnyldz hayirlisi canm hepimiz icin ben yapmayı dsunmym vala 27nsinde randevi var o gun gitmeden bi yaparm kan vs ugrastrmasn doktor diye zten o tarihe kdar yoksa büyük ihtimalle gelir adetim cnm
Pinpirikanne Nihalgvnyldz ama genede cok merak ediyorum pazartesi adetime 2 gun kalacak yapsam mi dym sonra vazgecym hayal kırıklığı yaşarım dye korkudan test yapmym
Nihalgvnyldz Pinpirikanne canım ben yaptım hatta kan testı yaptım çıkmadı 1 hafta vardı bence sende bekle ben adetım gecsın o zaman yapıcam insallah vardır allahım isteyen herkese nasıp etsın
Pinpirikanne aynam Benim bikac tane dis tedavim var hamileyken yapılıyor mu acaba canm blyn mu yapılır diye duydum doktora gttm ama