ElifKarata Merhaba arkadaşlar aynı haftalarda olup ta bebeği benm gibi çok hareketli olanlar varmı yerınde durmuyor ya ne yatabiliyorum ne uzanabiliyorum ne istiyor acaba 🤗😍😘😂😂😂
Nur1234 ElifKarata bende gece 12 den sonra 31 olucam ve benim de kıpır kıpır maşallah hic durmuyor ve canımı yakıyor minicik ayaklarnla😄😄😄
Badgirl_ Ayy valla ben smdiden boyle ilerki haftalri dusunmyrm bile suan 30+3 uykuya hasret kaldm bide yan yatnca boyle bi sert vuryoki cadi oturrkende goğus altma vuryo cadi kzz nasl bi pozisynda cok merak edyrm cnku heryerden vuryo😂
ElifKarata Badgirl_ heryerden vuruyorlar ah ah vallahı çok zor canm heleki vajınaya baskı yapması da yokmu 😘🤗🤗 allah kolaylık versin canm
EbruHcsnmz ElifKarata 32+3üz bizde canım bizdede durum aynı çok hareketli dışardan bile okadar bellı oluyokı hareketleri sarsıyo yan yatınca falan hiç durmuyo
0114 ElifKarata resmen eli ayağı karnimdan cikcak gibi oluyir hemde sabah benle uyaniyor gece benle yatıyor😂😂 gece yarisi wcye kalkinca istisnasiz oğlumda uyaniyor🤣🤣🤣
ElifKarata 0114 yaa aferin senınkine ne güzel 😂😘😍 benm zilli az uyuyor geceleri zıpır zıpır uytmuyor beni
[silindi] ElifKarata bende 32+6 önceden daha hareketliydi şimdi o kadar değil😢 niye bilmiyorum ya sert tekmeler atmıyor karnımda hareket ettiğini hissediyorum ama önceki gibi değil🙁 Benin gibi olan var mı?
Kelebek29 [silindi] 33+4 oldum aynıyım canım evet hareket ediyor ama yumuşak yumuşak birde dönmedi beni ki yani bende o kadar şiddetli hissetmiyorum birde kilolu olduğum için sanırım zayıf olanlardan daha az hissediyorum