Slmkhrm mrymdnr benim de tup bebek geçmişim var tutmamisti hemen arkası dan gebe kaldım dediğin gibi spontane tüm ilaçlar duruyordur bende de
Slmkhrm Gnc16 canim aynen çalışan kadinlarin extra yürüyüş yapmaları hem çok zor hem de gereksiz bence de ister istemez zateb hareket halinde oluyor insan
Slmkhrm Glstn gebe kaldığından beri tuzu azaltmaya çalışıyorum normalde tuzlu çok severdim ama simfi mecburen azalttım su da tuketiyorum 2 lt deb fazla ins dediğin gibi Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler ve kolay dogumlar nasip etsin
Asli91 Slmkhrm 30.haftamda yüzüklerimi çıkardım.34.haftamdan sonra ayak bilek eller şişti.38+1 haftalığım 39 giyiyodum öyle bi şişiyoki ayaklarım 41 numara terliğime ayağım zor giriyo.
Lolipop deletedmom734 kuzum yürüyüş yap benim de yalnızca ayakların şişiyordu böyle tombik tombik olmuşlardı yürüyüş yapınca geçtiğini farkettim.Birde bol su iç
Hatice3 Slmkhrm çok olmadığı sürece bi riski olduğunu düşünmüyorum canım doktorun söyler zaten öyle bir durumda
Birglbiray 36. Haftadayım çok şükür ödemim olmadı. Tuzu çok yersem su içmezsem ellerim o gün şişer ve geçer ertesi güne onun dışında iyiyim bi de o çıkmadı başıma 😏
Emine122 Slmkhrm benim bobreklerimde genisleme vardi 16. Haftada detayli ulturasyonda belli oldu belki bundan dolaydr
Vdk Slmkhrm farkettiğim zamanı hatırlamıyorum ama şuan tuz yememeğe çalışıyorum ayrıca otururken ayaklarımı aşağı sallamamaya çalışıyorum neredeyse hiç şişim kalmadı. Çok yorulup ayakta kalmışsam yada ayaklarımı sallamışsam şişiyolar azıcık 🤦🏼♀️