busra5501 prensesafra1_ ayy kıyamam ya şifanızı versin Rabbim canım. Bende az önce kabus gördüm anestezi almışım sezeryan olacağım konuşamıyorum sesim çıkmıyor ama hissediyorum uyandım Allahtan off bu bilinçaltı 🙈🙄
prensesafra1_ busra5501 ayy 2 gün önce aynısını gördüm valla😂🤷🏻♀️ Güya bayıltmışlar ama ben herşeyi hissediyorum uyanamadım falan😂 çocuğu doğurana kadar rüyalarımda kaç kez doğurmaya çalıştım😂😂
Sibelkaikx prensesafra1_ Ayy en iyi ben anlarim seni benim esimde kovit olmuştu ve kendi evimizde kaldi ben kendi annemlerdeydim zaten dogumda burda olucam icin 14 gun ayri kaldik aglamaktan maf oldum Allah’a şükür gecti isallah en kisa surede atlarip kavusursunuz🙏
prensesafra1_ Sibelkaikx üst katımda aslında ama işte o yatakta tek olmak bile insanı kötü yapıyor. 🥺
Sibelkaikx Kumru_ bende aynisi gunduz oldum yerde uyurum ama gece ara ara boyle sikintilar oluyo ama duzelir isallah
Feriyecrin_annesi Sibelkaikx Uyku mu o nasıl birşey oluyor kızlarrr😂😢 Gece gündüz uyumayan ve gece gündüz hiç geçmeyen mide yanmasından ötürü uykular haram oldu bana
yaseminc Sağa dön olmuyor sola dön olmuyor sırt üstü yat olmuyor uyuyamıyorum bende strese girdim yahu kalbim ağrıyor resmen kendi kendime de kuruyorum üstüne yattım yaşıyor mu hareket var mı pfff 🤦🏼♀️🤦🏼♀️36+1 bu arada
sarella35 3ten beri uyanığıö ve saat 05:24. Sanki doğumdan sonra cok uyuycam da öf pöffff her gece böyleyim
pamukkizimm Son ay çokkkk zormuş uykular haram oldu bir taraftan diğer tarafa dönemiyorum bir de grip olmuşum burnum tıkalı offf offffff bir gün buraya girip bu postları görüp hatırlarım belki bugünleri 😢
Merve_0109 Sibelkaikx Uyudum ama uyandım tabi uyumak denirse kesik kesik uyuyorum her gün deliksiz uyumak hayal oldu 🤷