Sibelkaikx Son aylarda uyuyamayanlar burdami deli gibi esniyoruz ama yata girer girmez uykumuz kaci bi sicak lik bunalti ve burun tikanikli oluyo ve bu sitrese sokuyo saat 3:39 gece biz daha uyuyacaz🙃
Ebusss1 Sibelkaikx benn 😂 38 haftalık hamileyim sancım vardı doğuruyorum diye sevindim ama yalancı sancı herhalde gitti çünkü az önce 😂
Zeyyyn Sibelkaikx doğuran bir anne olarak bildiriyorum ben gece kaça kadar uymuyorsam o saate uyanık sabahın köründe de kalkardm o saate de uyanık 🙊🤣
Amineninannesiii 26 haftalık hamileyim fena şekilde grip olmuşum uyuyamıyorum dikkat edin kendinize hanımlar 🥺
Buseylul O kadar cok kiprasiyo ki gece 12 den sonra sabaha karsi anca duruluyo . Eskiden tek yonde vururdu simdi vurdugunda 2 el 2 ayak ayni anda vuruyo dayak yiyorum resmen
Kumru_ Sibelkaikx Deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum. Sağa sola dönüyorum kaburgalarım batiyor resmen, sırt üstü yatiyorum nefesim kesiliyor of rahat edemiyorum bir türlü🤦
Sibelkaikx Kumru_ bizde sirt ustu rahat ediyoruz ama o da fazla iyi deyil yatmak sag sola yatiyoruz onda da surekli dönüyoruz
prensesafra1_ Sibelkaikx kötü rüya görüyorum veya uyanıp korkuyorum niyeyse🤷🏻♀️ Eşim covid ayrıyız ondan heralde 🥺
Kumru_ Sibelkaikx Şu uyku çok büyük problem olmaya başladı artık. Gece uyuyamıyorum gündüz sürekli koltukta uyuya kalıyorum. Oğlum var iki yaşında onu ihmal etmiş oluyorum 😐 inşallah bir an önce düzene girer uykum
busra5501 prensesafra1_ ayy kıyamam ya şifanızı versin Rabbim canım. Bende az önce kabus gördüm anestezi almışım sezeryan olacağım konuşamıyorum sesim çıkmıyor ama hissediyorum uyandım Allahtan off bu bilinçaltı 🙈🙄
Sibelkaikx prensesafra1_ Ayy en iyi ben anlarim seni benim esimde kovit olmuştu ve kendi evimizde kaldi ben kendi annemlerdeydim zaten dogumda burda olucam icin 14 gun ayri kaldik aglamaktan maf oldum Allah’a şükür gecti isallah en kisa surede atlarip kavusursunuz🙏
Sibelkaikx Kumru_ bende aynisi gunduz oldum yerde uyurum ama gece ara ara boyle sikintilar oluyo ama duzelir isallah