ilkgozagrimhavinim vildan3461 Canan Acar Demir🌸 ben çok memnunum doktorumdan canım. Benim gibi panik atak hastasını yatıştırabilicek kadar pozitif😊
Gzmduru _bus Bende egepole cerrahi bölümünde benim kadın doğum doktorum sigorta yada bakmıyor 500 muayane normlde sezeyande 9500 tl e
Calisananne25 Ftmsgr özel Muayenehaneye gidiyorum muayene ücreti 300 TL. Doğum da anlaşmalı özel hastanede olacak sezaryen olursa sabit 5000 TL, normal doğum olursa hastanede yatılan süreye göre fiyat artıyormuş 5000-6500 TL arası.
Melikefe Busrakpl1 ben çamlıca erdeme gidiyorum 120 tl muayene ücreti doktorum mükemmel Vefa hanım 7 sene önce ilk çocuğumda da doğumuma girdi afiyetteydi o zamanlar tavsiye ederim
Ftmsgr denizin_annesii devlette para odeniceği sanmıyorum sadece özellere para verirsiniz hangi hastaneye gidiyorusnuz😊
Leylasiva21 Ftmsgr ben talesemi hastasi olduğum 15 günde bi kan aliyorum o yüzden Dicle üniversitesi tıp fakültesine gidiyorum. Özele gittim doktorum dedi senin riskli olduğu için hemotoloji ayni anda gözük o yüzden ücret vermedim henüz
Minikmucizemmm Ftmsgr İstanbul Ataşehir Avicenna hastanesi muayene 210₺ nst 40 normal doğum 3000₺ sezaryen 3500₺ demişlerdi