Kivircikk Nurayselvii herzaman aramana gerek yok canım gitigin zaman zaten Aygün hanım diğer ayın randevusunu anında orda belirliyor ben her gitigimde diğer ayın randevusunu da alıyorum ewet 120 canim
EsinEmirEdiz Ftmsgr dün doğum yaptım Eskişehir ümit Hastanesi’ndem muayene 215 nst 23 liraydı sezeryan , doğum 5750 lira tuttu ekstra bı ücret alınmadı. Hastane personeli ve doktorlar gercekten çok iyiydi herkesten çok memnun kaldım
Momaysee Ben nişantaşında gidiyorum 500₺ ve her hafta muayene ediyo :/ sizinkiler çok uygunmuş istanbul avrupa önerebileceğiniz iyi dr var mı ? Ben buraya gitmek istemiyorum çok masraf oluyo
Bahaarrrk Momaysee halkalı meydanda Ali Çelik var istersen yardımcı olim nerde olduğunda ona bi git istersen muayene 150 ama mükemmel bi doktor çok ilgili
Fazo Momaysee Yaman tıp merkezi Bağcılar güneşli de Eray balcan var çok iyi bir doktor araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim muayene 150 TL ve yaptırmanız gereken testleri yazıp devlet kurumunda yaptırdığınız hiç sorun etmeden tüm tahlillerinizi inceleyip bakıyor
Kubraaa11 Meryemkucuk merhaba memnun musunuz acaba bi de hangi doktor 😊 ben of ta oturuyorum trabzon imperiale gidiyorum ama Rize daha yakın bana
RumeysaNur34 elaweannesi benim 23+4 canım doktorumla konuştuk en son ocak sonu şubat başı alırız dedi normalden bende çok korkuyordum ilk hamileliğimde zaten kısmet de olmadı acil sezaryana alınmıştım sende bir sonraki kontrolde gün için bir sor istersen kesin tarih vermiyor ama tahmini söylüyor
Merve_0109 Ftmsgr Çorum özele gidyorum muayene 100 TL ama doğumu Devlete yapacam 6000 istiyorlar el vicdan yani cart curtu daha katmiyorum
Bahaarrrk Halkalı meydanda doktorunun kendi yeri var muayene 150 doğum için ilerleyen dönemde görüşücez
Zeynep_oztrk Bahaarrrk özel muayenehanesine mi var acaba? Ben de doktor arayısındayım da halkalıda oturuyorum
TomrisLeylam İzmir can hastanesine gidiyorum muayene 215 nst 50 lira doğumda sezeryan normal farketmiyo 4750 demişlerdi en son
Secomo TomrisLeylam merhaba çarşamba günü için bende randevu aldım aynı hastaneden ilk randevum olucak benim doktor olarak da irfan Özer’e verdiler umarım iyidir 🙏
Gozi TomrisLeylam Bende can hastanesini düşünüyorum doktorunuz kim ve memnunmusumız ilgisi alakası nasıl güleryüzlü mü bilgilendirmesi nasıl acaba
Bukettt-5 Ftmsgr ben Samsun’da da fiyatlar çok pahalı liv hospital e gidiyorum muayne 265 doğum da 7000 paket alalım dedik 12000 dediler uygun ve güzel bi yer bilen varsa lütfen yazsın
Gmz_6334 ruzgarsmommm canım ben iki üç hafta önce Şanlıurfa’dan anneme geldim İstanbul’a medicanaya gittik bi anneannesi görsün diye 160₺ ödedim neden yüksek fiyat almışlar senden. Fiyatlarımı arttı