dilruba11 Ftmsgr hastanenin sitesinden e randevu kısmından baktım da önder şerefe randevu çıkmıyor çok dolu olduğu için mi acaba elif hanım birde Mehmetti sanırım iki tane doktor çıkıyor bu ikisi hakkında bilgin var mı canım?
Ftmsgr dilruba11 Avrupa Hospitalı arayıp randavu al canım gitmeden 1 yada 2 gün önceden al randavuyu önder beyin randavuleri hep dolu oluyor
Ftmsgr dilruba11 elif hanımada iyi diyorlar ama gitmedim hiç Mehmet bey hakkında bir bilgim yok yeni geldi hastaneye 🤗
Fatmacan Ftmsgr kontrollere öZele gidiyorum 130tl .doguma devlete gidecegim.özele dogym parası cok cok fazla .gereksiz özele vermek istemiyorum.bebegimin ihtiyaclarını karsılarım daha içime siner.özele boşa vermişim gibi hissederim cünkü
CerKo AylinKrt benim doktorumun muaynesi var doktorumun ama doğum için su hospital düşünüyorum doğum ücreti 4300
Melissareomeryusuf ilkgozagrimhavinim Merhaba bir şey daha sorabilir miyim? Şimdi orası üniversite hastanesi ya. Kadın/Erkek stajyer felan oluyor mu? Biraz tesettür açısından takıntılıyım da. Sonuçta biz rahatlık açısından özel hizmet almak istiyoruz ya kafam rahat olsun istiyorum.
Nisaanuur Birinci Hastanesi normal 4250 - sezeryan 5250 dediler ve ocaktan sonra zam gelebilir dediler :)))
Mucizem0825 Bende pendik medipole gidiyorum Hatice hocaya muayne 165tl normal 2.750 tl sezeryan 3.750tl
eymenks_3006 htckbra34 Nihan hanıma gidiyorum fazla ilgili bir doktor aklında şüphe bırakmadan bütün sorularını cevaplıyor çok da cana yakın biridir kendisi