elaweannesi Zeynepty yaa daha hiç sormadım ama bekliyorum böyle bişey duymuşsun bende iyi diye bide benim doğum yılbaşı sonrası zaten zamlanıyor fiyatlar ondan şu an ki fiyatı dikkate almadım
Zeynepty elaweannesi aynen benimde yılbaşından sonra eşim emniyetten olduğu için biraz indirim yapıyorlar bakal.ne olacak
elaweannesi Zeynepty ne güzel şu an fiyat ne dediler bilginiz war mı ben hiç sormadım sürpriz bekliyorum öyle
yagmurrorskaya GamzeKrmn gamzecim bugün sayende ebru hanımla tanıstık ve kontrolüm gerçekleşti kesinlikle doktorum kendisi ve doğumuda vakıf bezmialemde gerçekleştiricem tavsiyen icin cok sağol insallah biran önce evladını kucağına alırsın🙏🏻
GamzeKrmn yagmurrorskaya çok sevindim ☺️ Hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 36+1 olduk çarşamba günü bizimde kontrolümüz var 🥰
Dlksrs Ftmsgr ben Diyarbakır’da veni vidi hastaneye gidyrm Bizim burası baya uygunmuş ya yorumlarda fiyatları görünce şoka girdim resmen muane ücreti 55tl normal dogumsa 400 TL doktorumda sağolsun çok ilgili
Dlksrs Ftmsgr ben Diyarbakır’da veni vidi hastaneye gidyrm Bizim burası baya uygunmuş ya yorumlarda fiyatları görünce şoka girdim resmen muane ücreti 55tl normal dogumsa 400 TL doktorumda sağolsun çok ilgili
Kivircikk Visal varsa bile sizi araya ala bilir canim kendi numarasini arayın sekreteriyle görüşme sağlayın bi
Nuray35 Ftmsgr Ben İzmir De özel ege yaşam hastanesi ne gidiyorum kontrollerime 110 doğum ücreti 4000 epidural içinde olursa + 250 dedi.
dilruba11 Ftmsgr bende arnavutköydeyim hangi doktora gidiyorsunuz o hastanede birde memnunum musunuz🌺
Ftmsgr dilruba11 önder şeref’e Gidiyorum canım memnunum zaten 15 20 senedir Avrupa Hospitalda kötü bir doktor olsa tutulmaz diye düşünüyorum ☺️
dilruba11 Ftmsgr çok sağol canım 🌺 buraya yeni taşındık hiçte bilmiyoruz buraları ilk hamileliğim o yüzden baya kafam karışık nereye gideceğim konusunda
dilruba11 Ftmsgr hastanenin sitesinden e randevu kısmından baktım da önder şerefe randevu çıkmıyor çok dolu olduğu için mi acaba elif hanım birde Mehmetti sanırım iki tane doktor çıkıyor bu ikisi hakkında bilgin var mı canım?