Melissareomeryusuf merhaba, teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin en kolayından inşallah😇🙏🏻
Tabiki anlatırım. Ben medipolle çpk geç tanıştım. 30.haftamda geçtim uzun arayışlar sonucu. Ve bence şu ana kadar kızıma yaptığım en büyük iyilikmiş. Canan hoca aşırı pozitif bi kadın. Benim 3 hafta gelişim geriliği problemim ve buna ek panik atağım olmasına rağmen süreci çpk güzel yönetti. Suyum riskli seviyeye düştüğü için planladığımızdan daha erken acil sezaryene alınmak zorunda kaldım. 36+3te kontrole gitmiştim acil sezaryen dedi. Benimle sakin sakin konuşarak. Doktorumu çok seviyorum. Onun dışında hastane kesinlikle mükemmel. Fiyat performans açısından daha iyisini bulamazsın. Hem aşırı uygun, hem aşırı güzel ve büyük. Biz 3750tl sezaryen, +175 covid test parası ödedik. Ameliyat ekibi harika. Anestezi doktoru harika bi adam. Benim biraz nabzım yükseldiği için başımda bekleyip sakinleştirici yapıp sürekli konuştu benimle. Seninle sürekli sohbet halindeler asla tek başına bırakmıyolar kafanı dağıt diye. Odaları temiz sürekli temizleniyor. Tek kişilik. 1 3lü koltuk var refakatçi için bir de küçük koltuk var. Tuvaleti temiz. Teksin zaten. Hemşireler çok iyi. Sezaryenden sonra karnıma bastırmak için geldiklerinde acıdan ortalığı inlettim🙈 ağzını açıp tek kelime etmediler. Ağrı kesici iğne için gelenleri istemedim gönderdim biraz ağrım vardı canımda tatlıdır. Hiçbiri birkez olsun kızmadı terslemedi hep sakince yanımda olmaya çalıştılar. Özellikle doğum katındaki birsen ve melike hemşire. Ballar balll. Ameliyatta işi olmamasına rağmen benimle ameliyata girip elimi tuttu sürekli yanımda oldu birsen hemşire. Bebeğim prematüre olduğu için gözlem odasına indirip durdular çok yakından ilgilendi. Melike hemşire saat başı gelip emzirmeyi öğretti bana. Hepsinden ayrı ayrı çok memnun kaldım. Taburcudan sonra yönlendirdikleri çocuk doktoru hariç. Ortada hiçbir şey yokken bebeğimden kan alınmasını istedi enfeksiyon var deyip ağlama sesleri kulağımdan gitmiyor.. Beni korkuttu açıkçası. Ondan hiç hoşlanmadım başka doktor arayışındayım. Taburcu olana kadar herşey çok güzeldi gönül rahatlığıyla doğumunuzu orda yapabilirsiniz🙏🏻