minnakkuzumm Minelbebek izmirde değilim Gebzedeyim. yani izmir pahali degil buralar uçuyor demek istedim😅
minnakkuzumm D__Dmn izmirde değilim canim. devrik bi cümle oldu😅 sen ona pahali diyorsun gel bide ben fiyatları söyleyeyim demek istedim 🤣
Aylin509 Ftmsgr Hatay özel defne hastanesi muayene 200 TL doğum için en son 5000 fiyat almıştım doçent olduğu için ücretler biraz tuzlu
Bfduam Kivircikk merhaba bi postta yazmıştım gormediniz, tekrar yazayım, adete 10 gün kala öğrenmişsiniz testte, çok erken değil mi o zamanlar yumurtlama süreci veya hemen sonrası.
Kivircikk Bfduam ewet baya erken öğrendik zaten öğrendiğimize 1 haftalık olmasi lazım bel ve kasık ağrım başladığında arkadaşım test yapmamı istedi oda hiç gorunmuyecek birsekildeydi yumurtlamadan 1 hafta sonra hamile kaldim
Beyzabeser isilbydr cinsiyeti 15.haftada ogrendim. Hatta bi hafta onceden de doktor kiz gibi gorunuyor ama net bisey diyemem demisti. Cinsiyeti kastamonudaku hekimden ogrendim. Hem kastamonu hem ankarada koruda devam ediyor kontrollerim. Detayli ultrasona da tamer beye gittim koruda. Muthis ilgiliydi saolsun uzun uzun incrledi bi de benim taramalarimda inhibin a seviyesi biraz yuksek cikmisti ondan kaynakli cok telasliydim saolsun cok guzel ilgilendi acikladi uzun uzun anlatti hicbir sorun yok dedi. 🥰 siz nerde yaptirmayi dudunuyorsunuz? Yaptirdiginiz kisininin perinatoloji uzmani olmasina dikkat edin en onemlisi oymuş
isilbydr Beyzabeser ben korkudan paketi alırken içinde detaylı ultrason olmadigini öğrendiğim de direk sordum zaten onlar da bana aydan biri yi söyledi direk next level muayenesinde yapıyor dediler. Aklımda ki isim aydan hoca şuan. O yüzden alternatif olması açısından sordum size.
Beyzabeser isilbydr zaten sadece ikisi yapiyor detayliyi ikiside cok iyi hekim annem o hastane de calisiyor önce ben de aydan hanima gidicektim ama tarihler uymadi ben de tamer beye gitmistim :)
Beyzannns Ozlem2525 of of bende oraya gitmeyi düşünüyordum reyap a gidiyorum bende edemyurtta oturuyorum 140 muayene sezeryan 4000 dediler 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kivircikk Bfduam normalde de bel ağrım vardı ama 2 hafta boyunca gitikce çoğalmaya başladı de kasıklarım ağrıyordu bende kesin erkek adet olucam diyr bekliyordum 🤣