Edali87 Damla0086 ama ne kdr uygun bizim izmirde niye 10000 bilmiyorum sanırım hastane yeni acildi diye
Nihaliko Nurayselvii ben orda oturuyorum ama oraya gitmiyorum 🤷🏼♀️ teknoloji olarak çok geri ve yaşlı bir doktor var. Gebelikte kesemi zor görmüştü 🤭 zor gebelik olunca benimki riske atamadım 😊 şuan ki doktorum dan çok memnunum🤗
Emineekyl elifinilki27 saygı ya gidiyorum ebru hanıma memnunum doktordan ilgili gayet muayene 120 veriyorum doğum ücreti henüz konuşmadım ama
xyzemn Merhaba samsun liv hastanesinde de doğum ücreti 5700 dediler ama fiyatlar guncellenecekmis çok pahalı malesef . Muayene ücreti e indirimli 200 tl veriyorum
rojinlina44 Ftmsgr Gayet iyiymis fiyatlar istanbulda ben malatyada 150 tl muayene oluyorum 3.500 dogum parası
Xxy Zeynoliiiiii hangi doktora gidiyorsunuz acaba ? Ben de oraya gitmeye başladım ama daha doktor tercihimi netleştiremedim
Gizemgect izeldlk 3 doktor değişiminden sonra canım doktorum REFİKA GASİMOVA’yı şans eseri buldum yoksa o hastanede farklı doktora gidiyordum
Mom6162 Sevaa02 ağzınıza sağlık aynı düşüncedeyim sinir oluyorum bu konuda devlete hiç randevu alamadım hep özellere gidiyoruz suriyeliler randevu alıp mı gidiyor full ordalar
AryaElif Ftmsgr pendik cihan tıp merkezi cüneyt uzun muayene 120₺ doğumu da aynı doktor pendik bölge hastanesi 2900₺ normal 3400₺ sezeryan🙏🏻 Cüneyt uzun kesinlikle tavsiyemdir
Nur12345678 AryaElif bende Cüneyt beye gidiyorum normal 3000 sezeryan 3500 sene sonundan sonra değişebilirmiş
kubrapaltc AryaElif bu konuda katılıyorum Pendik çevresinde Cüneyt hocaüzerine yok.Yalnız bir şey soracaktım siz ne zaman fiyat aldınız en son acaba?Ben de kendisine gidiyorum ama fiyat sormadım henüz
Mom6162 Bu fiyatları gördükçe üzülüyorum istanbulda çocuk falan doğurulmaz cidden sömürüyolar hepimizi yazıklar olsun..
Siem Sinem_20 Allah Allah bende egepolde dogumumu gerceklestirecegim 4.900 tl doğum ücreti ödeyeceğim. Fark ediyor mu 1.ve 4.dogum ?
Zeynosss Grey Harika bir hastane. Ilk doğumumu prematüre olarak gezmeye geldigimde preeklemsiden dolayi orada yaptım. Numan hoca. O kadar muhteşem ilgilendilerki 2020 de .keşke imkanım olsa yine orda olsam.
Se2013 Ftmsgr ücret çok fazla ama emin olun doktor çok önemli ben ilk çocuğumda 9 ay ağladım saçma sapan bir doktor yüzünden çok şükür ilk çocuğum çok sağlıklı ve bir sıkıntı yok.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın🤲
Serife-57 Kurtköy Emsey hospital e gidiyorum muayene 200 doğum 5000 sezeryan 5500 Canan hanıma gidiyorum ama Cook memnunum çok ilgili güler yüzlü herşeyi detayli konuşuyor tavsiye üzerine başladım oraya iyiki gitmişim
Filizturgut Serife-57 canan hanımı bende duydum çamlıca medipole gidiyorum memnun değilim doktordan canan hanıma gelmek istiyorum gerçekten önerir misin ?
AGG Nuray051988 ben de bu soruyu sormak istiyordum. Fiyat aldigim hastaneden +200 tl corona testi olmamiz gerektigi soyleniyor.
hulyAlper Denizli Özel Odak Hastanesine gidiyorum muayene ücreti 135 TL normal veya sezeryan doğum ücreti ilk çocuk ise 3000 TL 2. Çocukta 250 TL fazla oluyormuş sezeryan da.