Zeynepabide Dr. Berra önsoy floyada 400 olmuş ücreti. 2. Hamileliğim şuan. 2.5 yaşında kızım var. Onun dogumunu acıbadem bakırköyde yaptırmıştık doktoruma spinAl sezeyan.. Tee ozaman 15 bin tl ödemiştik. Şuan kaç olmuştur tahmin bile edemiyorum
Kubrabasar Ftmsgr Ben Medipol Mega gidiyorum Nagihan hoca 370 TL muayenesi , doğum için de 4,500 TL dediler bakalım
Zeynep_oztrk Kubrabasar merhaba memnun musunuz Nagehan hanımdan, hastaneden? Muayenelerde cok sıra bekşedigini duydum ama doğru mudur?
Sevaa02 Ozlem2525 😳😳Haziran’da arkadasım doğum yaptı 140 TL civarı muayene veriyordu. Normal doğum içinde söylediğinizi nerdeyse yarısıydı ne yapmışlar fiyatları böyle
Zeydannesi elifinilki27 bende 1 hafta once özel bölgeye gittim pinar cakmak konusmama bile izin vermiyor sozde tavsiye üzerine gittim çok iyi güler yüzlü doktor diye 2 cümle kurdu gönderdiii 170 tl muayene ücret de aldı beğenmedim onu doktoru değiştirip rukiye sedef kılınç a gideceğim bu sefer inşallah oda suratsız değildir
Sevaa02 Bende Esenyurt Reyap a gidiyorum Gönül hanım çokta memnunum. Bi ay önce 140 muayene idi değişmemiştir diye umut ediyorum normal doğum için de 2500 demişlerdi en son
Sevaa02 NeseA maalesef İstanbul’da devlete muayene alana kadar doğuruyoruz zaten yoksa hiç hoşuma gitmiyor özellere para yedirmek 🙄 bi de bizden çok mülteci kardeşlerimiz kadın doğumların önünde kuyruk olduğu için artık devletin yanından geçilmiyor.
Mom6162 Sevaa02 ağzınıza sağlık aynı düşüncedeyim sinir oluyorum bu konuda devlete hiç randevu alamadım hep özellere gidiyoruz suriyeliler randevu alıp mı gidiyor full ordalar
Senacemal Arkadaşlar ben bişey sorucam hamilelikte özel bölgede kaşıntı yaşayan var mı ben 7.haftadayım ve çok yoğun kaşıntım var
Sevinc142305 Asminoo Asminoo görümcemde aynı hastanede 2 kez doğum yaptı çok memnun ayrıntılı bilgiyi bu hafta kontrolümde alıcam Onur Umut beye gidiyorum çook tatlı ilgili güleryüzlü bi doktor ben çok memnunum doktorumdan 🥰
offlineanne Ftmsgr araştırma hastanesine gidiyom daha önce özele gittim bi halta yaradıkları yok herşeyleride eksikti bide 160 muayene ücreti dedim ben enayi miyim niye buraya para vereyim ben gidiyom 😁😁😁😁😁😁
Minnosun Nurayselvii Muane ucreti 200 lira normal doğum bilmiyorum ama sezaryen 3000 dediler bana asya hastanesinde
Zeynepgl Siem Öyle gerçekten tatlı dilli ilgili canım 😍 ben doğurana kadar o fiyat olur Mayıs ta hayırsıyla doğum o zamana ne olur bilmem 😂🌸💕
Zynpayyldz Herkesi okuyup ne kadar uyguna gittiğini görünce bi moralim bozulmadı değil😏😁 kocaeli medical’e gidiyorum 345₺ Muayene ücreti doğumu daha konuşmadık🙌🏻
Damla0086 ruzgarsmommm Ben özel sigorta yaptırdım bu hastane için 3600 verdim muayene ve sezeryan doğum ,doğum için tahliller için geçerli, normal tahliller ücretli %20 indirim oluyor o şekilde ödeme yapiyorum
ruzgarsmommm Damla0086 aa çok güzelmiş. Benim tamamlayıcım var ama grbelik teminatı yok. Ben şuan yaptırabilir miyim acaba 35. Haftadayım
Aylul Mihrimah25 çok üzüldüm umarım sorun yaşamam evime yakın diye tercih ettim doktorum çok iyi Nuray hanım acaba doktoruna göre mi değişir mi durum bilmiyorum daha önce Nuray hanımın hastası olup ikinci doğum için ona tekrar gelenlerler var memnun oldukları için onlarlada konuştum hep. Bilemedim zaten bu hastane doğum işleri çok kritik gerçekten çokta zor karar vermek
Hilalbeyza Aylul bende Nuray hanıma gidiyorum nasıl acaba sizinle ilgilenmesi davranışları bebekle alakası ben hala kararsız kaldım
aydaniel Kadıköy Medicana’ya gidiyorum, muayene ücreti 300 tl. Normal doğum 7500, sezeryan için 9000tl fiyat verdiler bu yıl sonuna kadar geçerli.