Merveelisa Aman sakın diyeyim gerçekten tam bir haramzadeler çok da uyanıklar muayene ücretlerinin 90 tl olması size cazip geliyor fakat ondan sonra öyle bir fatura çıkartıyorlar ki size lanet ettim resmen! Tavsiyem bebeğiniz ve sizin kişisel sağlığınız için egepol derim ben ve çevremdeki hamile arkadaşlarım çok memnunuz. Sağlık bu kardeşim şakaya gelmez kaldı ki Allahin emanetini lütfunu taşıyorsun karnında. Ucuza etin yahnisi pahali olur boşuna dememişler. Bende gebelik sekeri çıktı Dr um dahiliyeye yönlendirdi, bende 175 tl egepole vereceğime mavideniz e 90 tl verir oranın dahiliyesine giderim dedim gittim kan istediler o kadar çakallar ki kanı aldıktan sonra ücreti soyluyorlar 5tahlile 350tl aldılar benden ve sonuç seni takip edecez 3 haftada bir geleceksin dedi. Doğum Dr una gittim bayan sekreteri ile laubali sohbeti lakayt alakasız hareketleri Dr demeye bin şahit ister . O paranın üstüne soğuk su içtim paşa paşa egepol dahiliyeye gittim 175 tl ödedim sadece 1 kez gidiyorsun rapor cikartti şeker ölçüm cihazını aldim hergun degerlerimi ölçüp atıyorum.Yani benim düştüğüm hataya düşmeyin.