Selin_cora Benim 282 lira Cerrahpaşa tıp fakültesinde profesöre gidiyorum Adı Ali benian çok da memnunum özelde profesör yok çok fazla
Dilaraa_16 DenizveKumsal yaa memnun oldum ☺️🥰 bende ilk defa muayene olucam doktorda daha yeni hamileyim saygıda doğum yapan çok kişi var tanıdığımda genellikle sezeryana yönlendiriyorlarmış ben normal istediğim için bölge hastanesini bi deneyeyim dedim bakalım hayırlısı 😊
Ozlem2206 Ftmsgr denizli paü hastanesine gidiyorum doçent doktor muayene ücreti 182 tl sezaryen doğum 800 tl normal doğum ücreti yok
yildizerdogan Medilife Beylikdüzü’ne gidiyorum. Sgksız muayene 135₺ normal doğum ücreti 2200₺ sezeryan 3300₺ civarındaydı
seymatpl Nnnur123 bende kendisine 2 kez gittim memnun kaldım. Ama hastanenin doğum ücreti fazla doğumu orda yapıp yapmamakta kararsizim ..
Siem Zeynepgl Ben Şükran hanıma gidiyorum 1 kez yoktu Şükran hoca Bülent bey e girdim gerçekten dünya tatlısı bir hoca . Bu arada canım doğum şuanda 5000 aralıkta zamlanacak.
Zeynepgl Siem Öyle gerçekten tatlı dilli ilgili canım 😍 ben doğurana kadar o fiyat olur Mayıs ta hayırsıyla doğum o zamana ne olur bilmem 😂🌸💕
Dytesra Beylikdüzü için doktor önerisine ihtiyacım var , doktorum hastaneden ayrıldı yeni bir doktora geçmem gerekiyor, büyükçekmece beylikdüzü buralar olabilir
Mihrimah25 Aylul meltem malesef berbat hastane her yönden kuzenim doğdu kanında mikrop var diye küveze aldılar amcam inanmadı çıkarttı başka hastaneye götürdük hiçbirşeyi yok dediller para için herşeyi yapıyorlar kardeşimde orda sünnet oldu yapan doktor alkollüymüş yanlış yapmış lavobaya çıkamıyınca anladık direk şikayet ettik bizim gibi bir çok hasta madur olmuş öyle dikkat et canım
Aylul Mihrimah25 çok üzüldüm umarım sorun yaşamam evime yakın diye tercih ettim doktorum çok iyi Nuray hanım acaba doktoruna göre mi değişir mi durum bilmiyorum daha önce Nuray hanımın hastası olup ikinci doğum için ona tekrar gelenlerler var memnun oldukları için onlarlada konuştum hep. Bilemedim zaten bu hastane doğum işleri çok kritik gerçekten çokta zor karar vermek
mervegly_7 Edaeymen bende Kayseri de yaşıyorum pazartesi Cemal ünlüye gidecem Acıbadem de çok övdüler
Gzmduru Siem ömer südekan doktorum egepol cerrahi bölümünde bnim doktor sigortaya bakmıyo oyuzden biraz pahalı ama helali hoş olsun ilgisi alakası bilgisi muamelesi 10numara doktor konusunda canım yandığı için takıntılıyım allah iyiki karşıma çıkardı diyorum her gidişimde 40 45 dakika sphbet muhabet aklına ne geliyosa 2 li ilişkilerde diyoluğu çok iyi
Siem Gzmduru Egepol hastanesindeki tüm Dr lar alanında başarılı gerçekten, önemli olan siz ve bebeğinizin sağlığı para bir araç nihayetinde saglicakla kucaginiza alin inşallah 🤲
Mihrimah25 Ftmsgr avrupa yakasında kimse yok galibaaa güneşli medicen hastanesine gidiyorum muayene 185 normal doğum 3500 sezeryan 4500 civarı
Gzmduru 7okyanus- eğer maddi açıdan çok sıkıntı çekmıyosanız ömer südekanı tavsiye ederim egepol cerrahi bölümünde ama sigorta bakmıyo direk öZel ama çok iyi bi doktor ben kılımdır doktor konusunda ilgi alaka faZla fazla beklerim bana 45 dakıkasını ayırır sohbet muhabbet efsane bi doktor
Hiranurmina Afide__ evet bende esenler medipoli 145 muayene diye biliyorum yeni gebeyim. İnşallah kontürole gidicem tavsiye edeceğiniz güzel bşr doktor varmı acaba
Afide__ Hiranurmina burcu aydın boyama var gitmek istedim ona ama randevusu dolu bide muayne ücreti fazla diye biliyorum ben röyale seferli hanıma gidiyorum 3 seferdir haftaya perşembe tekrar gideceğim tavsiye ederim memnun kaldım ben
Mamzelle_57 Hiranurmina ben de esenler Medipol düşünüyorum da hiç orada kontrole gitmedim 34 . haftadayım doğumu da orada düşünüyorum da gittinz mi hç ?