DenizveKumsal Sultanbeyli saygı hastanesine gidiyordum muayene 120₺ sezeryan doğum 2750₺ normal 1800₺dü sanırım. sezeryan sonrası normal doğumu o hastanede hiç bir doktor yaptırmadığı için devlete gitmeye başladım.neden yaptırmıyorlar çünkü normal doğum sezeryan doğumdan daha ucuz diye bence . Şimdi devlette yapcam normal olabilceğni bebeğin kanalda olduğunu söyledi doktorum 🤭🥰🌸🧿
Gulcanyavuz DenizveKumsal hastahaneyi kötülemek istemem. Ama yengemin doğumunda yanında idim. Doğumdan sonra yukarı aşağı merdivenlerde yürüyüş yaptık. 1 tane normal doğum görmedim hep sezaryen idi.
Turkan-33 DenizveKumsal Mersin Forum yaşam Ahmet ışıktan a gidiyorum muayene 130 doğumu henüz konuşmadım bilen varsa yazabilir mi ☺️☺️
Seymaayyy elifinilki27 bende sancaktepede otruyorum saygı hastanesıne gıdıyorum 130. Veya 135 TL falan bana Normel geldi siz nereye gıdıyordunuz
ilkgozagrimhavinim Pendik medipol 165tl muayene ücreti. Normal doğum 2750 tl, zorunlu sezeryan 3750 tl, isteğe bağlı sezeryan 5500tl. 🌸
ozgebebek ilkgozagrimhavinim Pendik Medipol gdyrm bmd gayet ılgılıler memnum banda aynı fiyat soyledıler
Melissareomeryusuf ilkgozagrimhavinim Merhaba,bu fiyatları ne zaman sordunuz,güncel mi yani? Korona testi felan da dahil mi? Artık babayı doğuma almaya başlamışlar mı?
Seymagennc Seymaayyy valla ben devlete gidiyorum Kurtköy ersoy da Esra hanım var iyi diyorlar ondan dedim
Merveelisa Eylul966 soygun gerçekten can taşıyoruz diye soyuyorlar insanı mecburiyetim olmasa hayatta özele para yedirmem
nsena Ftmsgr Asya hastanesine gidiyorum 120 TL muayene ücreti 2200 normal doğum eğer mesai saatleri dışında olursa artı 700 TL ekleniyor doktoru çağırdıkları için. Sezaryeni bilmiyorum, sizinkide baya uygunmuş ☺️
Nurzehra nsena merhaba tekrar gittiğiniz de Sezeryan fiyatını sorar mısınız? Birde sezeryanda myom alıyorlarmıymış… teşekkür ederim🥰
Merveelisa Eylul966 Kime edicem ki beğenmiyorsan gelme diyecekler hastanenin şartları ücretleri böyle diyecekler
Zehracnr60 DenizveKumsal bende sancaktepedeyimm ama ben genel muaıneler hep devlette gidiyorum zeynep kamile ara ama sancaktepe bölgeye bı defa gitmiştim hiç memnun kalmadım
Edaeymen Kayseri’de Hüma kadın doğum hastanesine gidiyorum 140₺ muayene 2500 doğum tabi aralıklarla da zam geliyor 2 aylık hamileyken 120₺ muayeneydi 3.ayimda zam geldi 140₺ oldu şimdi 6 aylık hamileyim sabit kalması dileğiyle 🤪
mervegly_7 Edaeymen bende Kayseri de yaşıyorum pazartesi Cemal ünlüye gidecem Acıbadem de çok övdüler
Kubraaa11 Meryemkucuk merhaba memnun musunuz acaba bi de hangi doktor 😊 ben of ta oturuyorum trabzon imperiale gidiyorum ama Rize daha yakın bana
Msdbzklu Arzu doruk a gidiyorum kendi kliniği 250 muayene sezeryan normal doğum farketmiyor 7 bin suda doğum istiyorum 8.500 demişti
gamzosgamzos ryhsi tesekkur ederim canım demekki bana yanlis bilgilendirme yapmışlar 400 tl dusuk olmasına sevindim inan o gün arkadasta oyle soyleyince 😊 benim zamdan sonraki zamana denk gelecek Allah nasip ederse nisanda gozukuyor dogumum 😊
ryhsi gamzosgamzos Rica ederim canım ne demek . Benimde şubata denk geliyor😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😊Bir bilgim olursa tekrar iletirim sanada😊
Nesligul Ftmsgr şok oldum diğer yanıtlara da ben 300 tl muayene veriyorım doğum da normal 7500 resmen kazıklanıyorum 😪😫
isilbydr Nesligul yalnız değilsin. Ankara Koru çukurambar a gidiyorum 430 TL muayeneye ücreti. 🙄🙄 Paket aldım şimdi. 9250 ye doğum 10 muayene ve testler
gamzosgamzos ryhsi Allah razı olsun canım 🙏 sende zamlı fiyattan yapacaksın doğumu demek 🙈 amin inşaAllah 🙏❤