Ftmsgr benim 100 TL muyane İstanbul Arnavutköy Avrupa Hospitala gidiyorum doğum ücreti normal 1500 sezeryann tek kişilik oda korona Testi dahil 2700 TL sizlerin neler 😊
gamzosgamzos Ftmsgr 210 muayene Esenler Medipol Emine Zeynep hanıma gidiyorum 😊 doğum fiyatları hakkında detaylı bilgi alamadım telde 4.500 demişlerdi burda bir arkadaşa yüzyüze sordugunda 4.100 demişler sanırım bana yanlış söylediler gidince yüzyüze görüşeceğim fiyatları bu arada bu zorunlu sezaryen fiyatı 😊
S02_ Ftmsgr Denizli - Özel Egekent Hastanesi Muayene ücreti 93 tl (çalıştığım yerle anlaşmalı hastane onun için) Doğum ücreti normalde sezeryanda 3 bin tl
elifinilki27 Ftmsgr Anadolu yakası bilen var mı acaba ben hastanemi değiştirmek istiyorum çünkü muayene ücreti yüksek Özel Bölge hastanesi Sancaktepe’de ve muayene ücreti de 165 TL
_bus Merveelisa hangi hastane bende egepole gidiyorum 175 muayene doğum şuan için 5000 aralıktan sonra zam gelecekmiş
minnakkuzumm Merveelisa izmir uçmuş degil dur simdi ben söylüyorum 😂 normal kontrol 250 benim ikiz 400 😅😅😅 doğum 5500
Nurayselvii Benimde 90 tl idi halkalı kent özele gidiyordum smdide degisicem 120 tlmiş küçükköy asyaya gidicem 🥰 doğum ücretlerini bilmiyorum ama
Kivircikk Nurayselvii bende asya Hastanesi’ne gidiyorum doğuma 2200 dediler sezeryan 3000 nts işte sigortalı 20 sigortasız 35 dediler doktor belirlediniz mi belirlemediyseniz Aygün hanım var çok iyi bı doktor ve kendisi doğumlara giryor öğrendiğim günden beri Aygün hanıma gidiyorum ben çok memnunum 🤲🙏
EbrarLinaBebek Nurayselvii bende 32.haftamda asyaya geçiş yaptım Aygün hanıma yani geçen hafta ilk kez gittim yanımda şimdiye kadar yaptırdığım teslerimi felan getirdim ve ilk muayene olduğu içinmi bilmiyorum ama Aygün hanım 45 dkya yakın konuştu anlattı muayene etti çok sakindi hani böyle kovalayan var gibi muayene etmedi ilgilendi senin sormak istediğin birşey varmı diye sordu memnun kaldım
startown Nurayselvii Eğer doktor seçmediyseniz Aygün mammadzada var orda.Çok iyi bir doktor tavsiye ederim.
ryhsi gamzosgamzos Merhaba , bende Emine hanıma gidiyorum😊 Normal doğum fiyatı 2850 , zorunlu sezeryan 4100 , isteğe bağlı sezeryan 7500 tl. Ben bu şekilde bilgi almıştım fiyatlar sanırım aralık sonu ocak ayı başında felan değişiyor hastanede. 😊
Afide__ gamzosgamzos esenler medipole bende gidiyorum Sehruz hanıma gittim şimdi de röyale seferli hanıma gidiyorum 2. Doğumum da ınslalh bikac haftaya orda olacak bana da normal 2200 dediler bizzat konuştum doktor değişikliği ile fiyatlar artıyor
Afide__ gamzosgamzos esenler medipol de doktor muane fiyatları değişiyor mu ya ben 145 ödüyorum muayneye nst ye de 45 tl ödüyorum
Alini S02_ bende oraya gidiyorum doğum ücretini sormamıştım doğum ücreti değişkenlik gösteriyor mu acaba bizim anlaşmamız olmadığı için 🤦🏻♀️
Rumeysaclp S02_ normal doğum ve sezeryani ayrıca spinal ve epidural anestezi olanlar bile değişkenlik gösteriyor bu bilgiyi hastaneden mi aldınız acaba hepsinin aynı fiyat olmaması lazım daha öncede orada doğum yaptım, merak ettim şimdi bende sorup öğrenmek isterim 😇
Seymaayyy elifinilki27 bende sancaktepede otruyorum saygı hastanesıne gıdıyorum 130. Veya 135 TL falan bana Normel geldi siz nereye gıdıyordunuz
Busrakpl1 elifinilki27 çamlık Erdem hastanesine gidiyorum 140 muayene ücreti doktorda çok iyi çok ilgili tavsiye ederim
H_myra1 elifinilki27 bölgede uçmuş artık dogum ne kadar peki bilginiz varmı çamlıca erdeme gidiyorum bende muayne 120
Htcnaz Seymagennc ersoymu sultanbeyli ersoydada muayane ücretleri baya uçtu sezeryan doğuk ise 2800 tl 2nciye …
Gzmduru _bus Bende egepole cerrahi bölümünde benim kadın doğum doktorum sigorta yada bakmıyor 500 muayane normlde sezeyande 9500 tl e
ruzgarsmommm Ben avcılar medicanaya gidiyorum. Muaynesi yeni zamlandı 215 tl olmş. Doğum ücretleri de herkese farklı rakamlar veriyorlar valla :)) 2 hafta önce de sordum bu sefer de güncellenecek rakamlar diyip bi cevap vermediler.
Gmz_6334 ruzgarsmommm canım ben iki üç hafta önce Şanlıurfa’dan anneme geldim İstanbul’a medicanaya gittik bi anneannesi görsün diye 160₺ ödedim neden yüksek fiyat almışlar senden. Fiyatlarımı arttı
Mervebobol ruzgarsmommm bende izmirdeki medicana gidiyorum 215tl di 315tl bu hafta zam olmuş. Doğum sekli farketmeden 8.500tl sabitlenmişler. Axa tamamlayici sigortam olduğu için ödeme yapmayacağım. Sigortayada 1.500tl ödeme yapmış oldum. Ama oda süsleme 2.500tl foto cekimi 2.500tl video cekimi 2.000tl fiyat verdiler hastanenin anlaştığı firma dışında kimse ile anlaşma olamiyor. Sizde de oyle mi?
_ipekkkkk Ftmsgr Balıkesir Edremit özel muayene 250 TL iki aylık Doğum ücretini sorduğumuzda 6 bin dedi yıl başında değişebilir dedi 7 bin olur 🙄
Glrsfa _ipekkkkk Ben de orada düşünüyorum hangi doktora gidiyorsunuz?Önerebileceğiniz doktor var mı?Doğumu yapabilecegim
Ftmsgr Trkl-tgba önder şeref’e Gidiyorum memnunum zaten hastanede 15 20 senelik kadın doğumcu memnun olunmasa tutulmaz diye düşünüyorum 😊
Gizemgect Ftmsgr İstanbul anadolu yakası Maltepe Medical Park’a gidiyorum muayene 215 tl doğumda 5.200 tl ☺️
Kubraveysl Gizemgect bht klinik tema hastanesi gidiyorum Dr resât bahat muayene ücreti 380tl tabi her seferinde kesinlikle tahlil istenir her ay sürekli tahlil net 400 500 tl tutar ama Dr cok memnunum harika bi uzman tavsiye ediyorum;) sağlıkla alalım kucaklarimiza insallah hamis güzel annisler
ecemnas88 Nurbanu3526 hangi doktora muayne oluyorsunuz birde normal doğum fiyatı mı acaba ? Bende ceren hanıma gidiyorum da
gamzosgamzos ryhsi tesekkur ederim canım demekki bana yanlis bilgilendirme yapmışlar 400 tl dusuk olmasına sevindim inan o gün arkadasta oyle soyleyince 😊 benim zamdan sonraki zamana denk gelecek Allah nasip ederse nisanda gozukuyor dogumum 😊
Ceydaysn ryhsi Benim de 8 Kasımda doğumum sizin söylediğiniz şekilde verdiler fiyatı 🙂 Emine Zeynep Hanıma gidiyorum