dakpinar- Kızlar kaç tane yenidoğan zıbın almalıyım ? Bendekilerin çoğu 0-3 aymış hep hediye gelmişti . Sadece 2 tane yenidoğan yazan zıbın var elimde . Kaç tane daha almalıyım .? ❤️
-Arya- dakpinar- Bende hepsi 0-3 ay hiçbirinde yenidoğan yazmıyor. 0-3 ay zaten yenidoğan bildiğim kadarıyla 😊
Umudayolculuk36 dakpinar- ben beş tane e bebekden yenidoğan aldım askılı uzun kol kısa kol bakalım inşallah yeter fazla yada az değildir 🥰
minikbirisi dakpinar- yenidoğan yazanlar maalesef çok çok küçük yani en fazla 1 hafta giydirirsiniz 2 3 tane hastane çantası için alabilirsiniz fazlasına gerek yok
Edanur-gul dakpinar- yeni doğanlar 0.3 ay aynı canm hele yıkayınca gör minacicik okuyor bende yeni doğan 2 yeter zaten 1 haftada inanılmaz büyüyorlar ve yeni doğanlar olmuyor 0.3 ay giydiriyormussun büyük gelene çözüm varda küçük gelene yok mesef
dakpinar- -Arya- küçük gibiler zaten ama yani neden kafa karıştırıyorlar direkt 0-3 deseler ya dimi 🥰
dakpinar- Umudayolculuk36 🥰 olmazsa eğer 2 tane daha yenidoğan alayım diyorum 🥰 tecrübeli anneler de yazarsa ne iyi olur bizim için 🥰
dakpinar- Edanurkeles evet yenidoğan da 50 cm yazıyor 🥰 4 tane alsam 1 hafta giyse yeter dimi sonra 0-3 e geçeriz 🥰
Ozgeselin- Bebişler çok çabuk büyüdüğünden 0-3 hemen küçülüyor ben 0-3 10 tane aldıysam kalanını hep 3-6 aldım ilk doğduğunda giymesi için
dakpinar- Ozgeselin- benim de öyle sanırım kuzum 15 adet zıbın var şu an 0-3 ve 3-6 karışık ama yenidoğan benim aklımı cok karıştırdı ama artık tamamım 🥰💕
Edanurkeles -Arya- bence de gerek yok 0-3 daha mantıklı ama ben bilmeden 4 tane yenidoğan almış bulundum bilseydim direk 0-3 alırdım ☺️
dakpinar- Eymen_Enis_Ser ben de öyle yapıcam cok teşekkür ederim Allahım hepimizin bebegıne giydirmeyi nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻
dakpinar- Mom3834 çok teşekkür ederim kuzum inşallah minik minik popişlerine giydirip giydirip çat çat vururuz ahahha inşallah 💕🥰🌸🤲🏻