Ygtzynp Kızlar oğlumuz olursa eşimle Yiğit ismine karar vermiştik. Tatilde kendi ailemin yanına geldik hep olumsuz eleştiriler geldi. Bu ismi çok mu düşündünüz,güzel değil.Tek başına olmaz,sanki bir eşya adı canlı ismi değşl gibi ağır olumsuz eleştirildik.Herkes kendince ben şu ismi seviyorum onunla seslenirim.ben yiğit demem şunu derim diye.sizce ne koysak diye fikir sormadık bile biz karar verdik dediğimiz halde bunları dile getiriyorlar gerçekten üzüldüm bu duruma ben istedigim ismi birilerine kabullendirmek zorunda mıyım eşimde ben üzülmeyim diye biley demiyor sadece birseş oldugunda Yiğit’imin canı ne istiyor falan gibi ismiyle hitap edecek gereken cevabı veriyor.Yiğit ismi benim gerçekten çok hoşuma gidiyor acaba ben mi yanılıyorum
Aysehatun Ygtzynp hic kimseyi takma canım senin ve eşinin fikri önemli bizimde oğlumuz olsaydı ismi ya Yusuf Emir yada Yiğit Efe olucaktı ama ilk bebeğimiz ve kızımız oluyor ismi Zeynep Ece olucak nasipse kimseye sormadık bi çok güzel isim var ama hepsi yakışmıyor içime sinmiyordu sende takılma ne olursun onunde dogduktan sonrada bi cok karsilastirma oneri verenler olucak senin ve esinin karari olsun isim bence Yiğit ismi gayet guzel ama yanina isim koyayim kisa dersen Yiğit Efe derim😍 günlerini güzel gecirmeye bak canım geri gelmeyecek bu gunler kac haflaliksin
Elfdrnncm Ygtzynp bence cok guzel bir isim. Eger oglum olsaydi bende dusunebilirdim. Takma lutfen kimseyi . Esimle bize de diyorlar . Ozellikle benim ailem cok kafa buldu benimle🙉🙈 kizimizin adi Alya olacak nasipse😇 ornegin nasil dalga geciyorlar ver ya , al ya gibi 😃 ama umrumda degil.😂
Heather Ygtzynp yiğit çok güzel bir isim , iyi sakin kalmışsınız ben olsam carlamıştım valla. Kimse başka bi isimle seslenmez merak etmeyin gereksiz konuşmalar onlar. Canınız ne istiyosa onu yapın. Adıyla yaşasın yiğit bebek💖
Ezgi14 Ygtzynp Yigit cok guzel bir isimm ve baskalarinin ne dedigini bosverin. İsim konusunda akil verenlere. Siz o hakkinizi kdndi cocugunuza harcadiniz bu da benm cocugum birakin ben koyayim ismini deyin. Bir sey demezler boyle derseniz
Ygtzynp Aysehatun Efe ismini ben de cok severim ama yakın bi arkdsmn ismi o yuzden istemedik.birde soyadımız çoook uzun ismi tek bı yuzden istedik.20canım
Ygtzynp Elfdrnncm bende biraz zoruma gitti bu durum sonucta bizim bebeğimiz bizim kararımız olmalı tutup kapı pencere koymusum gibi tepki almak kırdı birsz
Ygtzynp Heather yaa içten içe sinir krizi geçirdim ama eşimde cesaret alıp bişey demesin diye gülüp geçtim biri alperen dermiş biri enes malik biri musap tuhaf tepkiler aldım.hüsamettin bile daha güzelmiş.yiğiti birisi evcik hayvanına koymuş zor tuttum kendimi.
Ygtzynp Ezgi14 aslında hazır cevap biriyim ama kalp kırmamak için zor tuttum kendimi kendi ailem birde beni üzdü bu durum.teşekkür ederim desteğinz için
Yasmina Sonuçta siz beğenmişsiniz ve sizin çocuğunuz istediğinizi koyarsınız bu tip eleştiriler gerçekten kırıcı oluyor
Heather Ygtzynp aman boşverin dolu dolu gümbür gümbür bir isim anası babası beğenmiş uygun görmüş gerisine halt etmek düşer:)
Samiysfmrym Ygtzynp ayy ne büyük terbiyesizlik ne demek hayvanıma koydum 😠 bazı insanlar konuşmuş olmak için konuşuyor sadece bencede yigit çok güzel bi isim adıyla çok yaşasın inşAllah 🙏❤️
Oglununannesi Ygtzynp biz de mirza koyucaz ali mirza neymiş bilmem ne neler demediler ama bi kulaktan girdi diğerinden çıktı çokta tın onlara ne ben koydum😂😂😂😂
Oglununannesi Ygtzynp ileride nasip olurda 3. De oğlan olursa yine 😂 yiğit hamza koyacağım inan ben çok seviyorum yiğit ismini adı gibi olur inşaallah kimseye aldırma sen🙂
OzenMeryem Benim de oğlum olcak ve iki isim arasında kaldık. Kaan ve Yiğit 😊 ama sanırım Yiğit olcak 😍💙
Ygtzynp OzenMeryem kardeşimin adı kaan yoksa çok severim.öyle tepki veriyorlar ki sanki yiğit dısında pencere koysam bile daha güzelmiş gibi
Mesude26 Ygtzynp bence cok guzel bi isim eger oglum olsaydi bizde esimle yigit cinar koymayi dusunuyoduk hem anlamlida adi gibi yasasin insallah bebisiniz sen kimseyi kafana takma bisey derlersede benim yigitim napiyo falan de laf sok
esrmhmt Çok güzel bir isim garip bir isimde değil aslında ismi gibi yiğit olursa birde harikaaa kesinlikle keyfine bak isteyen istediğini diyemez zaten bir süre sonra alışırlar😁
Ygtzynp esrmhmt tencere koymuşum gibi çok büyük tepki aldım😂 küçükken bi akrabamızın evcil hayvanı varmıs adı yiğitmiş.birinin adıda efeymil.yiğit ve efe ismi kediye köpege konan isimmiş .birde düşünüyoruz değil yiğit koycaz dedik zoruma gitti açıkcası.kalp kırmamak adına sustım bırada biraz dejarz oldm sizlerle paylasında işte
OzenMeryem Ygtzynp boşver çocuk sizin çocuğunuz sonuçta anlamı yada söyleyişi çok değişik bi isim olsa neyse 😏 gayet güzel bence 👍🏻😊
esrmhmt Ygtzynp ha evet aynen tencere mi koydun 😁 cidden takılma ben erkeksi isimleri seviyorum kızım olmasa yiğit, doruk, poyraz, toprak, kuzey, uzay falan filan düşürdüm👍